Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ONLAR ANLATIYOR!..

ONLAR ANLATIYOR!..

EreÄŸli’de, Fiat’ın piyasaya sürdüğü “Egea” model otomobilin tanıtımı gerçekleÅŸtirildi.

Ä°lçedeki KeleÅŸsan ShowRoom’da yapılan tanıtımda, uzman personel tarafından aracın özellikleri müşterilere ve otomobil severlere anlatıldı. KeleÅŸsan AÅž. Müdürü Suat KeleÅŸ ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Fiat Egea’nın, ülke genelindeki tanıtımının aynı günde yapıldığını söyledi. Suat KeleÅŸ, Fiat Egea’nın “Ezberbozan” sloganı ile satıya sunulduÄŸunu anlatarak, şöyle dedi: “Fiat Egea,nın ilk etapta 1.4 litre 95 HP benziniyle,1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 hp Multijet motor seçenekleri bulunuyor. Easy, Urban ve Lounge adı verilen üç donanım paketi bulunan Egea, giriÅŸ versiyonundan itibaren tüketicinin ihtiyaçlarına tam cevap verebilecek zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Fiat Egea, aynı zamanda TofaÅŸ tarihindeki en fazla Türk mühendisinin imzasını taşıyan model oldu. Öncelikle Türkiye’deki  tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ve geliÅŸtirilen Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçeneklerinin satışına baÅŸlandı. Yılbaşına kadar 5 ve 6 ileri vitesli manuel ÅŸanzımanlıları da satın alınabilecek. Fiat Egea’nın sadece 6 ileri otomatik ÅŸanzımanla kombine edilen 110 HP’lik 1,6 litrelik e-Torg motorlu versiyonu ise yılbaşından  itibaren satışa sunulacak. 1.6 litrelik Multijet turbo dizel motor seçeneÄŸinin DCT otomatik ÅŸanzımanlı versiyonu ise 2016 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak.

Ä°ÅžTE FÄ°YATLAR
Anahtar teslimi 49 bin 900 liradan baÅŸlayan Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 beygir benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 beygir multijet motor seçenekleri satışa sunuluyor. Üç donanım paketi bulunan otomobilde, en üst modelin satış fiyatı ise 70 bin 900 lira olarak belirlendi. Egea’nın sadece 6 ileri otomatik ÅŸanzımanla kombine edilen 110 beygirlik 1.6 litrelik e-Torq motorlu versiyonu ise yılbaşından itibaren üretime baÅŸlayacak.1.6 litrelik multijet turbo dizel motor seçeneÄŸinin DCT otomatik ÅŸanzımanlı versiyonu 2016 yılının 2’nci yarısında satışa sunulacak.

GARANTİ 5 YILA ÇIKTI!
Egea’nın giriÅŸ seviyesi Easy Donanım Paketi’nde elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/ MP3 Çalar, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, YokuÅŸ Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer alıyor. Yeni Egea ile birlikte Fiat ilk kez bir modeline 5 yıl/100 bin km garanti vermeye baÅŸlıyor. Fiat dünyasında ilk kez Egea ile baÅŸlayan 5 yıllık garanti uygulaması, TofaÅŸ yönetimi tarafından aynı zamanda markanın bu modele ne kadar güvendiÄŸinin de bir kanıtı olarak gösteriliyor.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo