Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

500 maden işçisi alımı

500 maden işçisi alımı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak, Bartın ve Karabük illerini kapsayan 500 maden işçisi alımı için Ä°ÅžKUR Ä°l Müdürlüklerince müracaatlar kabul edilmeye baÅŸlandı. Kura çekimi ise üç ilde de 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleÅŸtirilecek. 
CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Zonguldak mitinginde Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu'na bin 500 maden işçisi alınacağı müjdesinin ardından Zonguldak, Bartın ve Karabük illerini kapsayan alımlarda bin işçi kura ile belirlenmiÅŸti. 350'si Zonguldak, 50'si Karabük ve 100'ü Bartın'dan olmak üzere toplam 500 işçinin alımı için bugün itibariyle Ä°ÅžKUR Ä°l Müdürlükleri ve kurumun e-ÅŸube portalı üzerinden online olarak baÅŸvurular gerçekleÅŸtirilebilecek. 
Bin işçi alımı sırasında mesai saatinin baÅŸlamasına saatler kala geceden kuyruÄŸa giren vatandaÅŸlar, 500 işçinin alımında ise kuruma baÅŸvurmak yerine baÅŸvurularını internetten e-ÅŸube, Alo 170 üzerinden yapmayı tercih etti. Herhangi bir yoÄŸunluÄŸun yaÅŸanmadığı kuruma yapılan müracaatlar ise görevli personel tarafından alınıyor. 
Maden işçiliÄŸi için 18-32 yaÅŸ sınırı ile askerlikle iliÅŸiÄŸi olmayan adaylar baÅŸvurabilecek. BaÅŸvuru sürecinin ardından kura çekimi 23 Mayıs 2019 tarihinde Bahçelievler Mahallesi'ndeki Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleÅŸtirilecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo