Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 YILDIZLI HİZMET

5 YILDIZLI HÄ°ZMET

İkincisinde de ‘B Seviye Akredite Oda’ olmayı başaran Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO), 3 yıl daha geçerli olan Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandığı bildirildi.


EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın, yazılı açıklamasında, elde edilen baÅŸarının devam edeceÄŸini belirterek, “üyelerimize 5 yıldızlı hizmet veren odalar arasında yer almak bizler için son derece gurur verici bir olaydır. Bundan sonra da Akreditasyon çalışmalarımızı hızlandırarak bu baÅŸarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Yapılan yazılı açıklamada, ayrıca şunlar kaydedildi:
“Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi’nde düzenlenen Tören ile Belgeler hak kazanan odalara takdim edildi. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB BaÅŸkanı M. Rifat HisarcıklıoÄŸlu’nun açılış konuÅŸmaları ile baÅŸladı. Ardından Belgelerin takdimi için sırasıyla ilk önce ilk defa Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan Oda ve Borsalar çaÄŸrıldı. Ardından da Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde yer aldığı Akredite Oda olarak Belge yenileyenler davet edildiler.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası adına Akreditasyon Sertifika Törenine, Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yavuz, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Genel Sekreter Gündüz Acar, Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak ve Akreditasyon Sorumlusu Kubilay Arslangörür katıldılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo