Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir , Ereğli FM`de konuştu.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, Ereğli FM’in canlı yayın konuğu oldu.

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın moderatörlüğünü yaptığı Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk gazeteci olarak katıldığı programda konuşan Özdemir, Ereğli’de gördüğümüz eksikler, boşa geçen yıllar, Ereğli halkının bir 5 yılının daha çalınmaması için uğraş veriyoruz.”dedi.

 EREĞLİ HALKI HUZURSUZ

“Ereğli için bir kadın böyle büyük bir sorumluluğu almak zorunda kalmışsa durum vahim demektir. Ereğli halkı yalnız bırakılmış, huzursuz, korku içinde, Sokaklar yürünemez halde, gençler hayallerini kaybetmiş, esnaf umutsuz, derdi olan karşısında çözüm üretecek bir muhatap bulamıyor” görüşlerine de yer verdi.

BAŞKANIN KENDİ EKİBİ ÇİVİ ÇAKMADIK DİYOR!

“Ben bu yola çıkmadan Halil beyin bu dönem görev yaptığı 3 meclis üyesi ile görüştüm. 5 yılda neler yaptınız diye sordum. “ifadesini kullanan Özdemir, Bana TED kolejinin yanında daha açılmayan bir cafe yaptık, başka çivi çakmadık dediler. Bakıyoruz Ereğli’nin 5 yılı bir binaya heba eden belediye başkanı yine aday. Bu dönem listesinde olan meclis adayına bu sefer ne yapacaksınız diye sordum, Para yok hizmet yok cevabı aldım. Bu oluşum Ereğli’ye önümüzdeki 5 yılda ne verebilir ki” ifadelerini kullandı.

EREĞLİ’DE İTTİFAKI AK PARTİ İSTEMEDİ!

“Ereğli’de ittifak için son güne kadar bekleyen bizdik.” diyen Özdemir, “İttifak konusunda hiçbir talep pazarlığımız olmadı. İttifakı son dakikaya kadar istedik.18 Ocak ‘da adaylığım açıklandı ve hiçbir eylemde bulunmadık ve son dakikaya kadar ne yapıyorsunuz, ittifak konusunda adım atacak mısınız diye diyalog kurduk. İttifakı isteyen Ak Parti istemedi.  Bu yönde hiç olumsuz adımımız olmadı. Benim Ereğli’yi il yapma sözüm var. Genel Başkanım verdiği her sözü yerine getirir. Biz önemli adımlar atmayı planlıyoruz. Biz il olma konusunda iddialı olduğumuz için mi bu İttifak istenmedi bilemem. Ak Parti bu gücü arkasına almadıysa bunun pişmanlığını yaşar.” dedi.

EREĞLİ’NİN BİR ABİSİ OLMADI, ABLASI OLSUN.

“Ereğli halkı mevcut başkandan hizmet yapmadığı için şikâyetçi. Kime sorsam sadece bizi seçimde kucaklıyor, seçimden sonra yanına gidemiyoruz diyor ” ifadesini kullanan Özdemir, “Ereğli hak ettiği değeri alamıyor. Kdz.Ereğli’nin hep önü kesiliyor.Bunun çeşitli nedenleri var.İl olmayı çoktan hak ettik ama bir abimiz olmadı. Ereğli’nin ablası olarak  Ereğli’nin il olması için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

EREĞLİ’DE NE SEVGİ NE BARIŞ NEDE DOSTLUK VAR !

“Gençliğin arzuladığı festivali elbette ki yapacağız” diyen Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Ereğli’deki festivalin adı Sevgi Barış Dostluk. Bakıyoruz, Ereğli’de sevgi var  mı kaybolmuş. Barış var mı yok, kavga olmuş. Dostluğa gelelim Ereğli’deki  Dostluk festivalinin ödülünü Türk askerine işgalci diyen Türk askerine hakaret eden Türk Tabipler Birliği başkanına ödül veriyor. Dost dediysen dostta ödül verilir. Festivalin bu kısmına karşıyım. Ama biz Çilek, Elpek, Alışveriş, Türk, Gençlik adı altında festivalin alasını yapacağız. Gençler rahat olsun. Halkı özellikle esnafı ezmeden. Onlara zarf göndermeden festival çile olmayacak. Esnafın da kazanacağı festivaller yapacağız”

 

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir , Ereğli FM`de konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo