Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞMÜŞTÜ !.

5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞMÜŞTÜ !.

Sendika yönetimi iş kazası geçiren Erdemir personelini ziyaret etti.


 Ereğli'de Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) yaşanan iş kazasında yaralanan üyeleri işçi Serkan Emekçi’yi(41) ziyaret etti. 
Başkan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliğinde çalışan Emekçi’yi, tedavisi süren Özel Echomar Hastanesinde ziyaret ederek, bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Emekçi’nin sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi de alan Başkan Yılmaz, arkadaşlarının kısa sürede eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.
Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın ziyaretinde; Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, İş Yerleri Baş Temsilcisi Barboros Özdemir ve Ünite Temsilcisi Mehmet Salih Ercan hazır bulundu.
NE OLMUŞTU?
Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliğinde çalışan Serkan Ekmekçi (41), 4 Mayıs’ta iş yerinde çalışmaya başladığı sırada çıktığı merdiven platformunda 5 metre yüksekten zemine düşerek yaralanmıştı.
Ambulansla ilçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırılan Ekmekçi’nin yapılan tetkiklerinde belinde ve ayaklarında kırıklar oluştuğu belirlenerek tedavi altına alınmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo