Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖDÜL 15 BİN TL !.

ÖDÜL 15 BİN TL !.

Erdemir`in 6’ıncısını düzenlediği Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması için başvurular başladı.


 

Erdemir’in Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ãœniversitesi iÅŸ birliÄŸiyle bu yıl 6’ncısını düzenlediÄŸi Çelik ve YaÅŸam Heykel Yarışması için baÅŸvurular bugün baÅŸladı.

Öğrencilerin merakla beklediği yarışmaya başvurular 28 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecek.

Erdemir, ürettiÄŸi çeliÄŸin insan hayatındaki vazgeçilmez yerine sanat yoluyla dikkat çekmek ve gençlerin sanat eÄŸitimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediÄŸi Çelik ve YaÅŸam Heykel Yarışması’nın 6’ncısını bu yıl gerçekleÅŸtiriyor.

Erdemir’in yarım asırdan uzun bir süredir hayat verdiÄŸi çelik, bu yarışmayla genç yeteneklerin elinde yeniden ÅŸekillenerek sanat eserlerine dönüşecek.

Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması öğrencilerin yoğun ilgisi sebebiyle artık her yıl düzenlenecek

Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencilerinin merakla beklediÄŸi yarışmaya bugüne kadar 500’e yakın öğrenci katılım gösterdi. Erdemir’in Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ãœniversitesi iÅŸ birliÄŸiyle iki yılda bir düzenlediÄŸi Çelik ve YaÅŸam Heykel Yarışması, öğrencilerin yoÄŸun ilgi ve isteÄŸi üzerine bu yıldan itibaren her yıl gerçekleÅŸtirilecek. Ayrıca yarışma, bu yıl salgın nedeniyle iki aÅŸamalı olarak yapılacak. Ä°lk aÅŸamada katılımcılar, maket olarak ya da dijital ortamda ürettikleri heykelin PDF formatındaki fotoÄŸrafları ile 28 Mayıs tarihine kadar yarışmaya baÅŸvuru yapabilecekler. Jüri deÄŸerlendirmesi sonucu ikinci aÅŸamaya geçmeye hak kazanan katılımcılar, Erdemir’in malzeme desteÄŸiyle beraber

projelerinin üretimini gerçekleÅŸtirecekler. Ä°kinci aÅŸamanın sonunda da eserlerini belirtilen adrese göndererek baÅŸvurularını tamamlayacaklar.Genç yeteneklerin çelikten ürettikleri heykeller, her yıl olduÄŸu gibi bu senede yarışma sonundadüzenlenecek sergilerle sanatseverlerin beÄŸenisine sunulacak.

Yarışmaya, Türkiye’deki üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri’nde lisans ve lisansüstü eÄŸitimine devam eden heykel öğrencileri katılabilecek. 6. Erdemir Çelik ve YaÅŸam Heykel Yarışması’nın birincisine 15 bin TL, ikincisine 10 bin TL ve üçüncüsüne ise 7 bin 500 TL para ödülü verilecek.

Yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve başvuru formuna www.erdemir.com.tr üzerinden ulaşılabilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo