Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLE GÜLE ŞEKERİM!.

GÜLE GÜLE ŞEKERİM!.

Ereğli’de, 54 yaşında yaşamını yitiren gazeteci Yalçın Kasapoğlu, toprağa verildi.

Kasapoğlu’nun naşı, Sarıkorkmaz Mahallesindeki Safa Camisi Belediye Cenaze Hizmetleri biriminden alınarak ’helallik almak’ üzere Elmatepe Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. 
Burada, Kasapoğlu için dualar edildi. Ardından Kasapoğlu’nun naşı, Bozhane Camisi’ne getirildi. Kardeşi Güven Kasapoğlu, ağabeyinin tabuta başında taziyeleri kabul etti. 

Cenaze namazına katılan iş, siyaset ve basın camiasından pek çok kişi, aileyi yalnız bırakmadı.

 

ÖNCE KARDEŞİ, SONRA KOMŞUSU FENALAŞTI 

Belediye Cenaze Hizmetleri Müdürü Metin Avcı’nın kıldırdığı cenaze namazı sırasında, ayakta güçlükte durabilen merhum Yalçın Kasapoğlu’nun kardeşi Güven Kasapoğlu, sinir krizi geçirdi. 
Yaşadığı acıya daha fazla dayanamayıp fenalaşan Kasapoğlu, gazetecilerinin yardımı ile namaz saffından çıkartılarak cami içine götürüldü. 
Cenaze namazına katılan Ereğli Devlet Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Recep Erdoğan’ın müdahalede bulunduğu Kasapoğlu’na, bir gazeteci tarafından su içirildi, ilaç verildi. 
Kasapoğlu, haber verilmesi üzerine camiye gelen 112 Ambulans’a arkadaşlarının yardımı ile bindirildi. Anne Kasapoğlu, ambulansta tedavisi yapılan oğlu için korku yaşadı.

Bu sırada, Merhum Kasapoğlu’na son görev için cami dışında bekleyen Kasapoğlu’nun ismi alınamayan komşusu da fenalaştı. Bir sağlık personeli ile Doktor Recep Erdoğan, bank üzerine yatırılan kadına da müdahalede bulundu. Güven Kasapoğlu, ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne götürüldü.

 

10 GÜN SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMLERİYDİ

Korktuğu bilinen ’13’ rakamına denk düşen günde yaşamını yitiren Yalçın Kasapoğlu’nun, kendi gibi gazeteci eşi Serpil Kasapoğlu ile 10 gün sonra birinci evlilik yıl dönemlerini kutlayacakları öğrenildi. Merhum Kasapoğlu, gözyaşları içinde, Ereğli Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ereğli Fm ailesi olarak merhum Kasapoğlu’na Allah’tan rahmet, eşi Serpil Kasapoğlu başta olmak üzere ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

-OLAY-

Bir süredir rahatsızlığı böbrek taşı rahatsızlığı bulunan Kasapoğlu, dün böbrek taşının kırılması  için randevulu olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Ancak, kırma işlemi yapılamadığından Ereğli’ye dönen Kasapoğlu, akşamüstü saatlerinde evinde aniden rahatsızlandı. İlk olarak eşi Gazeteci eşi Serpil (Demir) Kasapoğlu tarafından müdahalede bulunulan Kasapoğlu, gelen ambulansla Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kasapoğlu’nun ölüm nedeni ’kalp krizi’ olarak kayıtlara geçti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo