Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 aile tahliye edildi! Heyelan riski var!!!

5 aile tahliye edildi! Heyelan riski var!!!

Zonguldak’ta 5 ailenin yaÅŸadığı ev, heyelan riskiyle boÅŸaltıldı. SaÄŸanak yağışta sokakta kalan ailelerin imdadına Yunus timleri yetiÅŸti. Evlerinden tahliye edilen aileler geceyi yurtta geçirdiler.


Edinilin bilgiye göre, dün sabah saatlerinden gece yarısına kadar etkisini sürdüren saÄŸanak yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı mahallelerde heyelan riskleri yaÅŸandı. Çınartepe Mahallesi’nde de heyelan riski nedeniyle yaklaşık 32 kiÅŸilik 5 aile evlerinden tahliye edildi. Toprağın kaydırdığı yüksek gerilim hattı da diÄŸer yüksek gerilim hattına yaklaşınca ekipler bölgede inceleme yaptı. Enerji firması yetkilileri de yüksek gerilim hattındaki elektriÄŸi kesti.
Heyelan riski taşıyan ailelere olay yerine sevk edilen Yunus timleri sahip çıktı. Kocasoy, Kaçmak ve Dombay Ailelerinin yanı sıra bölgede ikamet eden iki aile de evlerinden tahliye edildi. Evlerinin yakınındaki sanayi sitesinde bulunan işyerlerinin girişine sığınan aileler, polis ekipleri ile bir süre bekleyişini sürdürdü.
Olay yerine çaÄŸrılan AFAD ekiplerinin incelemesi sonucu ailelerden bazıları geceyi yakınlarının yanında konaklama kararı aldı. DiÄŸer aileler ise Zonguldak Belediyesi’ne ait otobüsle geceyi konaklamak üzere okul yurduna götürüldü.
Ekiplerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo