13 o C Kdz. Ereğli

47 YIL SONRA YENİDEN!.

Gündem 7 yıl 3 ay 15 gün 7 saat 47 dakika önce 1929

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta ilkokulda sınıf arkadaşı olan yaklaşık 40 kişi ile öğretmenleri, 47 yıl sonra yeniden buluştu.

Yayla İlköğretim Okulundan 1970’te mezun olan bir kişi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sosyal medyada sınıf fotoğrafını paylaştı. Bunun üzerine 47 yıldır birbirlerini görmeyen mezunlar, organizasyon düzenleyerek hasret giderdi.

Yaklaşık yarım asır önce bitirdikleri okullarında buluşan mezunlar, bol bol sohbet edip, eski günleri andı. Sınıf yoklamasının yapıldığı etkinlikte, o dönem sınıfın öğretmeni olan Nevin Özbakır Gevrek, mezunlara 47 yıl önce aldıkları karnelerini yeniden takdim etti.

Organizasyonu düzenleyen Kamil İleri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buluşma fikrinin ortaya atılmasıyla herkesin heyecanlandığını belirterek, "Biz bu kadar olacağını bilmiyorduk. Tüm arkadaşlarımızla ayaklarımız yere basmıyor. 47 yıl önceki o saflığımızla buluştuk." dedi.

Emekli öğretmen Gevrek de mesleğe başlamasının ardından verdiği ilk mezunlarla buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Gevrek, "İlk göz ağrılarım. İlk ’buluşalım’ dediklerinde inanamadım. Bu kadar insanın bir araya gelebileceğine ihtimal vermedim. İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Muğla’dan öğrencilerim geldi. Onlarla buluşacağımı duyunca uyuyamadım, iki günden bu yana ayaklarım yerden kesildi." ifadelerini kullandı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 7 saat 26 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 2 saat 43 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 2 saat 17 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 23 saat 56 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 20 saat 32 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 5 saat 39 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 7 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 1 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 48 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !