Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

43 İLDEN GAZETECİLER GELDİ

43 İLDEN GAZETECİLER GELDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, ilçe belediyesinin verdiği destek ile Ereğli Gazeteciler Derneği’nce 3 gün sürecek “Anadolu Basını Ereğli'de buluşuyor” etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.
7-8 ve 9 Aralık tarihlerini kapsayan etkinlikte, Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu Ereğli Otel’de toplantı yapıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada, bu tür toplantıların birlik beraberlik açısından gerekli olduğunu söyledi. Uysal, kenti tanımı ile ‘3Ç’ olarak adlandırdığı çınarıyla, çileğiyle ve çeliğiyle önemli bir kültür şehri olduğunu dile getirdi Ereğli’nin,  tüm değerleri ile ileriye yaşatılması gerektiğini de ifade etti.
Etkinliğin ev sahibi Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay da yaptığı konuşmanın tamamında Ereğli Belediyesi icraatlarından bahsetti, Başkan Uysal’ı övdü. Günay, gazeteci iken hayata gözlerini yuman eski gazetecileri yad etti, derneğin kurulmasında emeği geçen gazetecilerinse  isimlerini okudu.
İlçeye davet edilen 43 ilin gazeteciler cemiceyeti adına konuşan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ise Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi. Dim, “Ereğli hakikaten Karadeniz’in incisi. Sadece çileği ve çeliği ile değil barışçıl, özgürlükçü insanlarıyla da örnek şehirlerimizden bir tanesi” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo