Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

43 İLDEN GAZETECİLER GELDİ

43 Ä°LDEN GAZETECÄ°LER GELDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, ilçe belediyesinin verdiÄŸi destek ile EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi’nce 3 gün sürecek “Anadolu Basını EreÄŸli'de buluÅŸuyor” etkinliÄŸinin ilki gerçekleÅŸtirildi.
7-8 ve 9 Aralık tarihlerini kapsayan etkinlikte, Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de toplantı yapıldı. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuÅŸmada, bu tür toplantıların birlik beraberlik açısından gerekli olduÄŸunu söyledi. Uysal, kenti tanımı ile ‘3Ç’ olarak adlandırdığı çınarıyla, çileÄŸiyle ve çeliÄŸiyle önemli bir kültür ÅŸehri olduÄŸunu dile getirdi EreÄŸli’nin,  tüm deÄŸerleri ile ileriye yaÅŸatılması gerektiÄŸini de ifade etti.
EtkinliÄŸin ev sahibi EreÄŸli Gazeteciler DerneÄŸi BaÅŸkanı Necati Günay da yaptığı konuÅŸmanın tamamında EreÄŸli Belediyesi icraatlarından bahsetti, BaÅŸkan Uysal’ı övdü. Günay, gazeteci iken hayata gözlerini yuman eski gazetecileri yad etti, derneÄŸin kurulmasında emeÄŸi geçen gazetecilerinse  isimlerini okudu.
Ä°lçeye davet edilen 43 ilin gazeteciler cemiceyeti adına konuÅŸan Alanya Gazeteciler Cemiyeti BaÅŸkanı Mehmet Ali Dim ise EreÄŸli’de bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi. Dim, “EreÄŸli hakikaten Karadeniz’in incisi. Sadece çileÄŸi ve çeliÄŸi ile deÄŸil barışçıl, özgürlükçü insanlarıyla da örnek ÅŸehirlerimizden bir tanesi” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo