Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA ÜSTÜNE KAZA!!!

KAZA ÃœSTÃœNE KAZA!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, birbirine yakın zamanlarda 3 farklı noktada meydana gelen trafik kazaları korkuttu.

Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli-Alaplı karayolu tersaneler bölgesinde ÅŸoförünün adı alınamayan ticari taksi, ıslak yolda kontrolden çıkarak elektrik direÄŸine çarptı. Yaralanan ÅŸoför, haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis’i ile hastaneye kaldırıldı.
AYNI YERDE ZÄ°NCÄ°RLEME KAZA!
Kazanın ardından polisin olay yerinde tedbir aldığı sırada, iddiaya göre olayı merak eden bir vatandaşın yol kenarında aracıyla bekleme yapması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada panik yaşandı. Polis seyir halinde olan diğer araçları yavaşlatarak daha büyük bir kazanın önüne geçti.
Çarpmanın etkisiyle 16 LKH 03 plakalı araçta bir kadın şoka girerken olay yerine gelen 112 ekibi ile hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası hasarlı araçlar olay yerine gelen çekiciler ile kaldırılırken trafikte uzun süreli aksamalar meydana geldi.
SOÄžANLI SU RAMPALARINDA
Bu haber yayına hazırlandığı sırada ise WhatsApp ihbar hattına EreÄŸli-Zongulak karayolu SoÄŸanlı Su Rampaları mevkisi EreÄŸli yönünde bir baÅŸka kaza haberi ihbarı yapıldı. Ä°hbarda servis edilen fotoÄŸraftaki görüntülere göre; sürücü ismi alınamayan Ä°stanbul’a kayıtlı beyaz renkte bir otomobil, yoldan çıkarak kenarda ki yeÅŸil alana devrildi. Olay yerine ise 112 Acil Servis çağırıldı. Olayda ölü, yaralı ya da yaralıların olup olmadığı henüz bilinmiyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
üzgün3
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo