Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI!..

ERDEMÄ°R’DEN TEKERLEKLÄ° SANDALYE BAÄžIÅžI!..

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nca (ERDEMÄ°R) EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi üyelerine tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, dernek hizmet binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ERDEMİR tarafından 10 akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunulmasından mutlu olduklarını söyledi.

Kaban, ERDEMÄ°R’e teÅŸekkür ederek, "Allah bazılarını aramıza, aslında hep ihmal ederek görmezden geldiÄŸimiz hepimizin başına gelebilecek olan, aslında hepimizin bir ÅŸekilde başında olan engel durumuyla yaratmıştır. Bugün burada sandalyesine kavuÅŸan kardeÅŸlerimize daha kolay, huzur ve rahat içinde yaÅŸam diliyorum." dedi.

ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan da engellilerin topluma entegre edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Fiziksel engelliler, yaşam içinde kendilerine yer verilmesini istiyorlar. Belediye hizmetleri ya da iş hayatlarında olsun kendilerine imkan sağlanmasını, topluma entegre olmasını istiyorlar. Bize düşen, gönül gözünü açıp onların yaşamalarına, hislerine tercüman olmamız, yapacağımız her türlü faaliyet, hizmet ve görevde onlara yer açmamızdır." diye konuştu.

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk de Ereğli ve Alaplı genelinde yaklaşık bin 700 üyeleri bulunduğunu hatırlatarak destek veren kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlere teşekkür etti.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo