Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

30 YIL SONRA BEŞ DAKİKA GÖRDÜĞÜ ANNESİ, BAKIN NE YAPMIŞ!

30 YIL SONRA BEŞ DAKİKA GÖRDÜĞÜ ANNESİ, BAKIN NE YAPMIŞ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta yaÅŸayan 30 yaşındaki Kaan Tural, dedesinin mirasını alabilmek için öz annesinin yıllar sonra ortaya çıktığını iddia ederek tepki gösterdi. 
Ä°HA’nın haberine göre; Ä°stanbul’da yaÅŸayan evli ve 1 çocuk babası Kaan Tural, birkaç yıl önce Zonguldak’a yerleÅŸerek bir kamu kurumunda iÅŸe baÅŸladı. Genç adam 3 aylıkken yanlarından ayrılan annesinin yıllar sonra bir televizyon kanalında yayınlanan haberde gördüğünü söyledi. Anneannesini yılarca annesi bildiÄŸini ve okul çağında gerçeÄŸi öğrendiÄŸini ifade eden Kaan Tural, dedesinden miras kalması üzerine öz annesinin yıllar sonra ortaya çıkarak mirastan pay alıp kendilerini yine terk ettiÄŸini iddia etti. 
30 yıl sonra gördüğü öz annesini yalnızca beÅŸ dakika gördüğünü ve ‘Neden’ diye sorabildiÄŸini aktaran Tural, aldığı cevabın ardından görüşmeyi sonlandırdığını aktardı. Ä°HA’ya konuÅŸan Kaan Tural iddialarını şöyle aktardı: 
“Zonguldak’ta yaşıyorum. Ä°stanbul’dan buraya geldim. Küçük yaÅŸtaydım öz annem bizi bırakıp gitmiÅŸ. 30 yıl sonra ben 5 dakika falan gördüm. Kendisine haberde denk geldim. Antalya’da boyacılık yapıyormuÅŸ haberde denk geldim. Kendisinin bir kızı varmış. Bir tane deÄŸil onun iki evladı daha var. Unuttuysa hatırlatayım. Annesinin maaşını alan bir insan bu, yıllar sonra mirasın haberini alınca bir daire alıyor. Daireyi küçük gösterip bir de bakkalı da almış. Ve çekip gidiyor. Bu insan Antalya’da ayakkabı boyacılığı yapıp kanser olduÄŸunu söylüyor. Bir tane de kızına bakmakla yükümlü olduÄŸunu söylüyor. Ben ona iki yavrusu olduÄŸunu daha hatırlatayım. Kimseyi kandırmasın. Devleti de kandırmaya hakkı yok. Buradan bütün yetkililere sesleniyorum. Bu iÅŸ iyice araÅŸtırılsın. Benim artık sabrım çok taÅŸtı. Bu ayıp bir ÅŸey. Benim rahmetli dedemin, rahmetli anneannemin maaÅŸlarını alıyor.
Ben okula gidene anneannem büyüttü beni onların kemikleri sızlıyor. Ben okula baÅŸladığımda anne dediÄŸim kiÅŸinin anneannem olduÄŸunu öğrendim. Algılayamıyordum, anneannem, dedem olduÄŸunu öğrendim. Babam bizi yalnız bırakmadı, yanımıza gidip geliyordu. Eskiden bekara ev verilmezdi bu yüzden babam hep konfeksiyonlarda kaldı. Beni anneannem dedem büyüttü, baktı bu yaşıma getirdi. Ben annem dediÄŸim insanı hayatımda beÅŸ dakika gördüm. Ne arayıp sordu. Kendisiyle karşılaÅŸtığımda hiçbir ÅŸey hissetmedim. Tanımadığım insan için ne hissedebilirim ki? Sadece neden dedim? ‘OÄŸlum çok uzun mesele’ dedi. Ä°ki dakika boyunca aÄŸlamamak için kendini zorladı ve öyle aÄŸladı. Müteahhit dedeme ait arsaya bina yaptı. Hak sahiplerine haklarını verirken annem denilen kadın yıllar sonra ortaya çıkıp ‘Ben yaşıyorum’ dedi. Kocasından ayrıldı, geldi miras aldı. Sonra ev küçük olduÄŸu için bakkalı da üstüne yaptı. Paraları da kocasının üzerine mi yaptı bilmiyorum. Bir daha da karşılaÅŸmadım. Haberlerde denk geldim. Esnafın Ayla ablasıymış, bu kadının iyice araÅŸtırılmasını istiyorum.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo