Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

25 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ!..

25 YIL HAPÄ°S CEZASI VERÄ°LDÄ°!..

Çaycuma ilçesinde birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 25 yıl hapis cezası verildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruÅŸmasına, tutuklu sanık Soner Bayrak’ın yanı sıra taraf avukatları katıldı.

Sanık Bayrak, son savunmasında, yaptıklarından pişman olduğunu belirterek, "Ben yalnızca hakkımı istedim. Bu nedenle başıma birçok iş geldi. Tasarlayarak öldürme kastım yoktu. Ben apartmanda bana bir daire verilmesini istedim. Bu nedenle tartışmaya başladık ve olay meydana geldi. Pişmanım" dedi.

Bu arada sanığın avukatı Mehmet Gök ise AyÅŸe GüneÅŸ’in, daha önce Bayrak’la tartıştığı ve bu nedenle mahkemelik olduklarını öne sürerek, "Bir tartışma sırasında GüneÅŸ, Bayrak’ın saÄŸ el iÅŸaret parmağını kopartmıştır" ÅŸeklinde savunma yapması üzerine mahkeme heyeti, sanığın koptuÄŸu iddia edilen parmağı inceledi.

Mahkeme heyeti, incelemenin ardından herhangi bir kopma izi bulunmadığını ancak parmakta fiziksel deformasyon izi bulunduğuna kanaat getirdi.

Mahkeme, "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdığı sanık Bayrak’a, duruÅŸmalardaki iyi halini göz önüne alarak 25 yıl hapis cezası verdi.

Çaycuma ilçesinde 6 Ekim 2014’te, Nihat Kantarcı Caddesi’nde evine gitmek istediÄŸi sırada AyÅŸe GüneÅŸ (39), iddiaya göre 3 yıl önce tanıştığı ve nikahsız olarak aynı evde beraber yaÅŸadığı Soner Bayrak’ın (42) av tüfeÄŸiyle ateÅŸ etmesi sonucu hayatını kaybetmiÅŸti. Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Bayrak, tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo