Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

22. YILIMIZI BİRLİKTE KUTLADIK!..

22. YILIMIZI BÄ°RLÄ°KTE KUTLADIK!..

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi olan ve  aynı zamanda radyomuzda program yapan Fikri Kapan 23. Yayın yılına adım atan  Radyomuza 22.  kuruluÅŸ yıl dönümü kutlama ziyaretinde bulundu.

EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ ile görüşen Kapan, radyonun kurulduÄŸu yılları çok yakından bildiÄŸini hatırlattı.Kapan, EreÄŸli FM’in, Halil BozkuÅŸ sahipliÄŸine geçmesiyle birlikte daha da geliÅŸerek, yayın hayatına devam ettiÄŸini belirterek, ÅŸunları söyledi:

“Sizinle birlikte de 4 yayın yılına adım atan EreÄŸli FM’in, toplum ve dinleyenler tarafından daha da benimsendiÄŸine ÅŸahit oluyoruz. Her yayın kuruluÅŸunda sizin gibi yönetim kurulu baÅŸkanı olmasını arzu ediyoruz. Zira siz, kuruluÅŸuna ve çalışanlarınıza önem veren, geliÅŸime açık olan tavrınızla örnek teÅŸkil ediyorsunuz. Hakimiyet Ailesi olarak kardeÅŸ kuruluÅŸ saydığımız EreÄŸli FM’in yeni yayın yılını kutluyor, ÅŸahsınızda personelinize baÅŸarılar diliyoruz.”

BozkuÅŸ da, ileriki dönemlerde daha iyi olacaklarına inandığını dile getirdiÄŸi konuÅŸmasında, “gerek Hakimiyet, gerekse Fikri Kapan ile ayrı bir dostluÄŸumuz vardır. Bunun yayın kuruluÅŸları olarak da sürdürüyoruz. Kutlamanızdan dolayı teÅŸekkür ediyorum” dedi.

PASTAYI BÄ°RLÄ°KTE KESTÄ°LER

Bu arada, radyo personelinin BozkuÅŸ’a sürpriz olarak hazırladığı kutlama pastası, yayın odasında kesildi.DiÄŸer yandan, kutlama ziyaretinde Kapan ile birlikte bulunan Hakimiyet Personeli Åžafak Negüzel de, BozkuÅŸ nezdinde kuruluÅŸ yıl dönümünü kutladığını ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo