Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“2023’E KADAR VARIM”

“2023’E KADAR VARIM”

EreÄŸi’de, ticari ve siyasi yönüyle ön plana çıkan isimlerden Arslan KeleÅŸ, 2023’e kadar hem siyaset hem de ticaret alanında aktif görev alma isteÄŸini sürdüreceÄŸini söyledi.

KeleÅŸler AÅž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, EreÄŸli FM’de Fikri Kapan’ın Salı günleri hazırlayıp sunduÄŸu “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kapan’ın, ülke ve ilçe ekonomisi ile otomotiv sektörüne yönelik sorularında, Zonguldak’ın ülke deÄŸerlerinin çok gerisinde kaldığını anlatan KeleÅŸ, “ülkede otomotiv satışlarında geçen yılın ilk sekiz ayına göre yüzde 47 civarında artış olurken, Zonguldak’ta ise ülke genelinde binde 10 kadar olan bu pay binde 5’e geriledi” dedi.

GENÇ NESİL GELMELİ
Yaklaşık bir buçuk yıl sonra yapılması muhtemel Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri ile ilgili soruya da yanıt veren Keleş, şunları kaydetti:
“Ne yazık ki EreÄŸli’nin ekonomik olarak önü tıkanıyor. Bölgeye yeterli miktarda yatırımcı çekilmiyor. ÖrneÄŸin; Yozgat’ı tercin eden yabancı yatırımcı, bu ili görüp, çok beÄŸendiÄŸi için tercih etmiyor. O bölgenin siyasi ve ekonomik yöneticilerinin birlikte hareket etmelerinin sonucu bu yatırımlar yönlendiriliyor. Bizde ise durum bunun tam tersine iÅŸliyor. 
Bakın, EreÄŸli TSO’nun son seçiminde Sayın YaÅŸar Tetiker önderliÄŸindeki gurup, muhalif gruba karşı 4-3 seçimleri ve yönetimi aldı. Ancak, bu kez Sayın Tetiker’in grubundan önce Meclis BaÅŸkanı (Faruk Yazıcı) muhalefet etmeye baÅŸladı, ardından da yönetimden Niyazi Özcan… Böyle mi olmalı. Seçim bittikten sonra ilçenin ve bölgenin geleceÄŸi için ortak hareket edilmeliydi. Yarış orada kalmalıydı.”

2023 NOKTA TARÄ°H!
Kendisinin henüz ilkokul yıllarında siyaseti düşündüğünü ve “ben milletvekili olacağım” dediÄŸini anımsatan Arslan KeleÅŸ, bu doÄŸrultudaki soruyu ise şöyle yanıtladı:
“Böyle dediÄŸimi hatırlıyorum. Demek ki o günlerden beri bu istek içimde varmış. Elbette siyasette de genç nesil öne çıkmalı. Ben iki kez AK Parti’den milletvekiline aday adayı oldum. Bu konuda üst düzeyde çok da iyi yerlerle görüşmeler yaptım. Ama olmadı. EreÄŸli ve bölgemizin ekonomik ve yatırım anlamında çok ihtiyaçları var. Ben de ekonomi ve siyasi alanda oldukça birikimli olduÄŸuma inanıyorum. 19 yıl önce mezun olduÄŸum Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültesi’nde, Ä°ÅŸletme Bilim dalında Yüksek Lisans yapmaya baÅŸladım. Yani durmak yok, yola devam diyorum. Partim nerede davet ederse gidiyorum. Anlayacağınız kendime hedef koydum. Hem siyasi, hem de ekonomik hayatta 2023 yılına kadar adaylığım devam edecek.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo