Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 saat önce kiraladığı otomobille kaza yaptı

2 saat önce kiraladığı otomobille kaza yaptı

Dünde aynı yerde aracının deviren bir başka sürücü, aynı yerdeki kazayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi


Zonguldak'ta sürücüsünün fark etmediği istinat duvarından düşen otomobil takla atıp ters döndü. Sürücünün aracı 2 saat önce kiraladığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Terakki Mahallesi'ndeki halk pazarı girişinde yaşandı. Metin Kara idaresindeki 67 EZ 154 plakalı otomobil, otopark çıkışında ilerlerken istinat duvarından aşağıya düştü. Ters dönen araçtan kendi imkanlarıyla kurtulan sürücü bir süre olayın şokunu atlatamadı. 
Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki özel hastaneye getirilen sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sürücünün aracı 2 saat önce kiraladığı öğrenildi. 
Aynı yerdeki kazayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi 
Öte yandan 78 yaşındaki Cemal Dirimeşe de 67 NA 311 plakalı aracıyla dün aynı yerde karşı yönden gelen araca yol vermek isterken istinat duvarında aracıyla askıda kalmıştı. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü olayın şokunu yaşamış, araç da bir süre sonra çekici yardımıyla kurtarılmıştı. Eşiyle tesadüf eseri aynı yerden geçen sürücü başka bir aracın da kaza yaptığını görünce bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. İHA'ya konuşan Dirimeşe, "Dün de biz kaza yaptık burada. Onlar gibi olmadı. Biz ucuz kurtulduk. Keşke onlar da olmasaydı" diye konuştu. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo