Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çatı tadilatı sırasında çıkan yangında üç ev yandı

Çatı tadilatı sırasında çıkan yangında üç ev yandı

EKİPLER, DÖRT KOLDAN MÜCADELE VERDİ... ALEVLER ORMANA SIÇRAMADI AMA 3 EV YANDI...


Kastamonu’da, bir evin çatısında yapılan tadilat sırasında baÅŸlayan alevlerin diÄŸer binalara da sıçraması sonucu 3 ev yandı.
Edinilen bilgiye göre, merkeze 35 kilometre uzaklıkta ki Bostan köyünde gece saatlerinde, Zafer KalaycıoÄŸlu’na ait evin çatı kısmında izolasyon esnasında membranın verdiÄŸi sıcaklık nedeniyle ısınan tahtalar tutuÅŸtu. Rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen yangın, çatı izolasyonunda kullanılan yanıcı maddeler nedeniyle tüm evi sardı.
Alevlere müdahale etmek isteyen işçiler ve köylüler baÅŸarılı olamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangına Kastamonu Belediyesi ve Ilgaz Belediyesi itfaiye ekipleri ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü arasözleri, Ilgaz Orman Åžube Müdürlüğü arasözleri ve Kastamonu Ä°l Özel Ä°daresi yangın söndürme tankeri de destek verdi. 
Büyüyen yangın bitiÅŸiÄŸindeki diÄŸer evlere de sıçradı. Ä°tfaiye ekipleri ile orman arasözlerinin hummalı çalışması sonrasında yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Ekipler yangının ormanlık alana sıçramaması için büyük gayret sarf etti. 
Yangında Zafer KalaycıoÄŸlu’na ait iki ev tamamen yandı, Süleyman Yücel’e ait evde ise büyük oranda hasar oluÅŸtu. 
 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo