Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 HEKİM DAHA GÖREVE BAŞLADI

2 HEKİM DAHA GÖREVE BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne atanan 2 uzman hekimin görevlerine baÅŸladıkları bildirildi.
Edinilen bilgiye göre,  her geçen gün hekim sayısını artıran hastanede göreve atanan iki doktor hasta kabulüne baÅŸladı. Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin ile Ãœroloji Uzmanı Osman GençoÄŸlu Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne atanmalarının ardından hizmet vermeye baÅŸladı. 
2006 yılında HaydarpaÅŸa Lisesi’nden mezun olup, 2012 yılında Adnan Menderes Ãœniversitesi Tıp Fakültesi’nde eÄŸitim hayatını bitiren Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin, 16 aylık pratisyen hekimliÄŸi süresinde Toplum Ruh SaÄŸlığı Merkezi’nde idarecilik yaparken, Verem SavaÅŸ Dispanseri’nde çalıştı. 2013 yılında Psikiyatri asistanlığına baÅŸlayan Keskin 2018 yılında Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne Uzman Hekimlik olarak atandı.
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi doÄŸumlu olan Ãœroloji Uzmanı Osman GençoÄŸlu ise Ä°lk okul ve Ortaokul eÄŸitimini Kdz. EreÄŸli’de tamamladı. CerrahpaÅŸa Ãœniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Ãœroloji Uzmanı Osman GençoÄŸlu, Bursa Yüksek Ä°htisas EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nden Ãœroloji eÄŸitimi aldı. Mecburi hizmetini Yüksekova’da tamamlayan GençoÄŸlu daha sonra Zonguldak ili ve il dışında özel hastanelerde görev yaptıktan sonra Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde atandı. 
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Vildan Türkeli göreve yeni başlayan hekimlere başarı temennisinde bulunurken, Kdz. Ereğli ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran6
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat DUYAR

23 Ekim 2018 - 18:17

Hayırlı olsun Başarılar dilerim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo