22 o C Kdz. Ereğli

2 GÖZALTI VAR, 3 KİŞİ ARANIYOR

Ereğli`de hareketli saatler yaşandı.

Gündem 10 ay 19 gün 10 saat 20 dakika önce 3515

Haberi Paylaşın

Ereğli'de iki kardeş arasında çıkan kavgada kan aktı.

Olay ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre Orhan K. ile ağabeyi İrfan K. arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, Orhan K. kavgada aldığı darbelerle hastanelik oldu. Haber verilen polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda İrfan K. gözaltına alınırken, yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Orhan K. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Orhan K. nin yüzüne aldığı darbelerden dolayı ameliyata alınacağı ifade edilirken, İrfan K. ise emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkma yasağı konularak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

EREĞLİ'DE KIZ KAÇIRMA OLAYI

Ereğli'ye bağlı Kızılca köyünden kız kaçıran şahsın evi Jandarma ve polis ekiplerince didik didik arandı.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi Cumhuriyet Evleri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kızılca köyünden kız kaçıran şahsın evi Polis ve Jandarma ekiplerince didik didik arandı. Kaçırılan kızın ailesinin evdeki altınlarının da kaybolduğunu iddia etmesi üzerine Polis ve Jandarma ekipleri tarafından kızı kaçırdığı iddia 3 şahsın Bağlık Mahallesi’ndeki evinde detaylı arama yapıldı. Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın’ın da katıldığı aramada hem şahıslara hem de çalındığı iddia edilen altınlara ulaşılamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

EREĞLİ'DE HIRSIZLIK

Ereğli 'de girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen RUS uyruklu biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Ereğli’de EREYLİN alışveriş merkezi başta olmak üzere birçok iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen RUS uyruklu biri kadın iki kişi polis tarafından takibe alındı. Asayiş Büro ve Karakol ekiplerinin takip ettiği 2 kişi çok geçmeden gözaltına alındı. İki zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 13 saat 46 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 14 saat 41 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
3 gün 18 saat 8 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 9 saat 4 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 13 saat 19 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
15 saat 45 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
4 gün 8 saat 48 dakika önce TAKLA ATTI !
2 gün 16 saat 7 dakika önce ÇAVDARLI – UZUNMEHMET BAĞLANTI YOLU !
4 gün 9 saat 2 dakika önce BOZHANEDE KAZA !