Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 dalda Türkiye 2.’si oldular

2 dalda Türkiye 2.’si oldular

Ören İlk ve Ortaokulu 2 dalda Türkiye 2.’si oldu


Karadeniz Ereğli Ören İlk-Orta Okulu öğretmeni Semra Yalmancı Yücel’in proje ortağı olduğu 2 ayrı projenin MEB YEĞİTEK tarafından düzenlenen kongrede proje alanlarında 2.’liğe layık görüldüğü bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 9. E-twinning Ulusal Kongre’de Karadeniz Ereğli Ören İlk-Orta Okulu 1-A sınıf öğretmeni Semra Yalmancı Yücel’in proje ortağı olduğu “Touch The Nature (Doğaya Dokun)” Projesi FATİH- EBA entegrasyonu dalında Türkiye 2. oldu. Semra Yalmancı Yücel’in proje ortağı olduğu 2. proje olan “Culture  Street No:1 Projesi de kültürel miras dalında Türkiye 2. oldu. Okul Müdürü Sabahattin Durgut, gazetecilere açıklamasında şunları söyledi:
“81 İliz Hepimiz Biriz projesi Doğaya Dokun projelerinde toplumsal duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla yola çıkılmıştır ve yapılan proje sunumları ile de hedeflenen başarıya ulaşılmıştır. Her iki projede de projelerin sloganları ve içeriğine yönelik şarkılar müzik öğretmenimiz Cihangir Bilgin tarafından yazılarak bestelenmiştir. Türkiye genelinde yapılan oylama sonucunda bu şarkılar proje şarkısı olarak seçilmiştir.
Culture Street No:1 projemizde yabancı ülkelerdeki proje ortaklarımızla iletişimimizi okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma Özmen Ersoy ile gerçekleştirdik. Öğretmenimiz bize gerekli çevirileri yaparak diyalogların daha etkin oluşmasında destek olmuştur. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında büyük uğraşlarla yaptığımız projelerimizin Türkiye çapında böyle bir ödülle taçlandırılması okulumuz açısından onur verici bir başarıdır.”
“EKİP BAŞARISI”
Durgut ayrıca, sürekli planlı çalışma ve ekip olmanın ürünlerini başarıyla elde ettiklerini belirterek, “öğretmenlerimize okul destek personelimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Üretmek paylaşmak öğrencilerimizde toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratmak toplumun kalkınmasında en önemli unsurlardır” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo