14 o C Kdz. Ereğli

1500 KİŞİ KATILDI..

Gündem 7 yıl 11 ay 4 gün 3 saat 59 dakika önce 1847

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediyesi, ilk iftar nedeniyle Yaşlılar ve Gençler Evi’nde yaklaşık bin 500 kişinin katılımı ile iftar programı düzenlendi. İftara ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin yanı sıra, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

İnönü Parkı’nda bulunan Yaşlılar Gençler Evi’nde 30 gün boyunca gerçekleştirilecek olan halk iftarlarının ilk gününde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, ilçedeki şehit aileleri, gazi ve yakınları ile çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Yaşlılar Gençler Evi’ne iftar saatinden yaklaşık yarım saat önce gelen ve masaları tek tek gezen Başkan Uysal, halkın Ramazan ayını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAKINLARIYLA BULUŞTU

Başkan Uysal, Ramazan ayının ilk iftarına davet ettiği ilçedeki Şehit Aileleri, Gazi ve yakınlarına katılımları nedeniyle teşekkür ederek; “Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şu günlerde, birlik ve beraberliğimizi her zaman olduğu gibi daha da artıracağız” dedi.

Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri, Gazi ile yakınları ve yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı halk iftarının ilk gününde dua edilerek Ramazan Ayının ilk orucu birlikte açıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda, halk iftarları Ramazan Ayı süresince Yaşlılar Gençler Evinde gerçekleştirilecek.

1500 KİŞİ KATILDI..

Gündem

AĞIR YARALI !

Gündem

6 YARALI VAR !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 3 saat 12 dakika önce MAĞAZAYA GİRDİ !
3 gün 2 saat 54 dakika önce EREĞLi'DE ACI OLAY
2 gün 18 saat 29 dakika önce HALK OTOBÜSÜNDEN DÜŞTÜ !
1 gün 22 saat 57 dakika önce ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI !
4 gün 4 saat 54 dakika önce 6 YARALI VAR !
7 gün 11 saat 35 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 51 dakika önce PAT PAT BİR CAN DAHA ALDI !
4 gün 22 saat 19 dakika önce KPSS MÜJDESİ !
3 gün 3 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 15 saat 25 dakika önce 3 İHTİMAL VAR !