8 o C Kdz. Ereğli

15. YILA GÖRKEMLİ KUTLAMA

Gündem 8 yıl 5 ay 21 gün 5 saat 1 dakika önce 2241

Haberi Paylaşın

Özmar Alışveriş Merkezi’nin kuruluşunun 15. Yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.


Yenimahalle’deki Özmar’da düzenlenen kutlama kokteylinde konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, firmanın marketler zinciri haline gelmesinde Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir’in büyük gayreti olduğunu belirterek, “Marketler zincirinin başlangıç tarihine baktığımızda, dünyada ’Milenyum’ diye tabir ettiği 2000’e girdiğimizde böyle bir market, Karadeniz Ereğli’mizin üzerine bir güneş gibi doğmuş. O günden itibaren de gerçekten kendini geliştirerek, personeliyle kaliteli müşteri dizisi ve manzumesiyle büyümüş ve bugün 15. Yıldönümünü başarıyla kutlamanın kıvancı ve onuru içindedir. Şüphesiz ki bu duruma gelmesinde başta değerli yönetim kurulu başkanı Mevlüt Özdemir olmak üzere babası, ailesi ve tabi ki değerli personeli katkıda bulundular. Onların katkıları asla inkar edilemez. Huzurlarınızda bu arkadaşlara Karadeniz Ereğli kaymakamı olarak teşekkür etmeyi, ilçemizin gelişmesine güzelleşmesine, iyi iş yerlerine sahip olmasına katkıda bulundukları için can-ı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu güzel günde, bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayan davetlilerimize de teşekkür ediyorum.”dedi.

UYSAL: “HEYECANLI VE MUTLUYUZ”
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 15. yılına giren Özmar’ın düzenlediği etkinlikte bulunmaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “sayın Özdemir’i, ilçemizde bu kadar istihdam sağladığı için kutluyor, başarılarının devam etmesini diliyorum. İnşallah ileride market zincirini daha da büyütür, daha çok istihdam sağlar” dedi.

DEMİRTAŞ: “ÖZDEMİR’İ KUTLUYORUM”
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’da Özmar’ın kurduğu marketler zinciri vasıtasıyla istihdam da sağladığını savunarak, “bu iş yerlerinde bir sürü insanın ekmek yediğini görüyoruz. Bu vesileyle başta Sayın Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir olmak üzere Özman ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Özdemirler Gıda Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir ise 8 Kasım’da Ereğli’de açtıkları ilk market ile ilçeye dışarıdan gelen diğer marketlerle büyük rekabet içinde olduklarını ima ederek, şöyle konuştu:
“8 Kasım 2000’de Ereğli’de ilk şubemiz Yenimahalle’de halkın hizmeti açtık. Ereğli ve Zonguldak’ta marketçiliğe yeni bir anlayış kattığımıza inanıyorum. Daha önce ülke genelindeki firmaların hüküm sürdüğü Ereğli’de Özmar olarak bu firmalarla rekabet ve halka hizmet etmeyi ve tüketiciye en iyi fiyatla ulaşmayı hedef aldık. Buradaki kalabalık da gösteriyor ki, biz, bu hedefte başarılı olduk. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”
Birlikte kesilen 15. Yıl pastasının ardından, Madenoğlu, Uysal, Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Özmar’ın kurucularından AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, bazı dernek başkanlarına ve baba Yusuf Özdemir ile kuruluşta belirli yıl başarıyla hizmet veren personele teşekkür plaketleri takdim edildi.
İş dünyasından ve müşterilerden kalabalık davetlinin katıldığı kokteylde yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.
Öte yandan, Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek ve Kozlu’da olmak üzere 7 şubesi ile oluşan Özmar Marketler Zinciri’nde, 15. Kuruluş yılına özel indirimli satış da uygulandı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 12 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 8 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 7 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 13 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 2 saat 42 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 22 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 11 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 23 saat 37 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 3 saat 12 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?