12 o C Kdz. Ereğli

15 TEMMUZ BELGESELİ YAYINDA...

Gündem 7 yıl 7 ay 27 gün 18 saat 51 dakika önce 2007

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonunda açılan ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Sergisi’ yoğun ilgi görüyor. 15 Temmuz sürecine ilişkin hazırlanan belgeselin de gösterimine başlandı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanarak açılışı gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler fotoğraf sergisi, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

Abdi İpekçi Sergi Salonunda, Anadolu Ajansı fotoğrafları ile Kdz.Ereğli’deki demokrasi mitingleri fotoğraflarından oluşan sergi ile şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e ayrılan, askeri üniforma, ayakkabıları, künye ve bröve bilgilendirmelerinin bulunduğu köşe, açılışın ardından çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi.

Sergiyi ziyaret eden vatandaşlardan dileyenler, sergi sonrası kitap haline getirilerek Cumhurbaşkanlığına gönderilmek üzere hazırlanan, ’Bu vatan için kanımı son damlasına kadar vermeye hazırım’ köşesinde parmak izi ve imza verdiler.

Ereğli’deki demokrasi nöbetlerine katılan, katılamayıp o gece ve günlerde yaşananları fotoğraflarda görmek isteyen her kesimden vatandaşlar, sergiyi saat 10 ila 18 arasında ziyaret edebilecekler.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ 15 TEMMUZ BELGESELİ HAZIRLADI

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz sürecine ilişkin belgeselin gösterimine de başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın alanlarda yaptığı konuşmaların derlendiği ve Kdz.Ereğli halkının 27 gün süren nöbetlerinin özetlendiği belgesel ilgi görüyor.

15 TEMMUZ BELGESELİ YAYINDA...

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

20 saat 50 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 19 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 13 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 16 saat 7 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 22 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 15 saat 41 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 19 saat 10 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 7 saat 14 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 18 saat 3 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !