Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Belediye Meclisi Toplandı!..

Belediye Meclisi Toplandı!..

Kdz.EreÄŸli ilçesi belediyesinin 2017 yılı Nisan ayı meclis toplantısında encümen ve komisyon üyeliÄŸi seçimleri yapıldı.Kdz. EreÄŸli Belediyesi 2017 yılı Nisan ayı Meclis toplantısı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleÅŸtirildi. Toplantıya AK Parti grubundan Salih KumaÅŸ, Eyüp Karaarslan ve Halil BozkuÅŸ mazeret göstererek katılmadı. 2017 yılı belediye encümeni seçimlerinin yapıldığı toplantıda Ayhan Atay, Fevzi Mazlum ve Cumhur Nalcı tasnif heyeti olarak belirlendi. Gizli yapılan oylamada AK Parti’den encümene aday olan ReÅŸat Latif, Sezai Meriç, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu 13 oy alırken, CHP’den aday olan Fikret Fota, Mustafa BaÅŸhan ve Sibel Yıldız 15’er oy aldı. Bir oyun boÅŸ atıldığı seçimlerden encümene CHP’li meclis üyeleri seçildi. 
DiÄŸer seçimlerde ise Ä°mar komisyonuna AK Parti’den Fevzi Mazlum, Turgay Aydın, Yusuf Kalay, CHP’den Sertan Yalçın, Fikret Fota, Hukuk iÅŸleri komisyonuna AK Parti’den Mehmet ErdoÄŸan, Sabri Dinç, Turgay Aydın, CHP’den Özkan ÖzyaÄŸcı, Güler DemiroÄŸlu, Plan ve bütçe komisyonuna AK Parti’den Sabri Dinç, Fevzi Mazlum, Mustafa Åžentürk, CHP’den Nur OÄŸuz, Fehmi Karaarslan seçildi.
AK Partili meclis üyesi Yusuf Kalay, encümen üyelerinin CHP’den seçilmesini kendisine zul olarak gördüğünü belirtip seçildiÄŸi imar komisyonundan istifa edip toplantıyı terk etti. Verilen aranın ardından bazı AK Partili meclis üyeleri geri dönmeyerek toplantıya katılmadı.BaÅŸkan Uysal’ın gündemdeki diÄŸer maddelerin 6 Nisan 2017 PerÅŸembe günü görüşülmesi yönündeki teklifi AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri tarafından oy birliÄŸi ile kabul edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo