Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

13 öğrenci hastaneye kaldırıldı!

13 öğrenci hastaneye kaldırıldı!

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde, beden eğitimi dersinde aniden başlayan kaşınma sonrasında vücudunda kabarcıklar oluşan 13 öğrenci, ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.


Edinilen bilgilere göre, İlhami Reyhan Turan Ortaokulu’nda meydana gelen olayda beden dersi için okulun bahçesine çıkan öğrencilerden 13’ü beden eğitimi öğretmenlerini beklerken aniden kaşınmaya başladılar. Kaşıntı ile birlikte öğrencilerin vücutlarında kabarcıklar oluşmaya başladı. Durumu gören diğer öğrenciler olayı okul yönetimine haber verdi. Okul yönetimi ise 112 Acil Sağlık ekiplerine durumu bildirdi. 112 Acil Sağlık ekipleri okula giderek öğrencilerde ki durumu inceledikten sonra yaptıkları ilk müdahalenin ardından 6 öğrenciyi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne 7 öğrenciyi ise Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. 
Öğrencilerde çıkan kabarcık ve kaşıntı ile ilgili olarak yapılan ilk muayenelerinde herhangi bir bulaşıcı hastalık durumu olmadığı belirlendi. Kaşıntının ise yedikleri bir maddenin dokunması ya da beden dersi sırasında öğrencilerin oturdukları çim alanda böceklerin ısırmış olabileceği tahmin ediliyor. Kaşıntının kesin sebebinin belirlenmesi için öğrencilerden alınan kan tahlillerinden sonra belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo