Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’101 yıl önce Çanakkale’de...’

’101 yıl önce Çanakkale’de...’

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin birlik ve bütünlüğüne kast eden ve hain amaçları uÄŸruna kan döken mihraklara karşı mücadele verdiÄŸimiz ÅŸu günlerde, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduÄŸunda 101 yıl önce Çanakkale’de destanlaÅŸan o ruhu, bir kez daha anıyoruz.

Türk milleti birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve her zaman tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır.

"Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya bir kez daha duyurmuş, vatana sahip çıkma ve özgür yaşama kararlılığımız güçlü biçimde ortaya konulmuştur.

Çanakkale’de ortaya konulan ruh, milli mücadelede de kendini göstermiÅŸ, bütün fertleriyle el ele veren milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliÄŸinde zafere ulaÅŸmıştır.

Türk milletinin birlikte yaÅŸama iradesi, vatan ve bayrak sevgisi Çanakkale’de olduÄŸu gibi tarihin her safhasında bizleri güçlü kılmış ve kılacaktır.

Bizler hayatımızın her anında, bu vatan için canlarını, mallarını, sağlıklarını ve rahatlarını feda eyleyen ecdadımızın aziz hatıralarını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmakla mükellefiz. Bu günümüzü bizlere hediye edenlere olan minnet borcumuzu, devletimize sahip çıkarak ve milletimizi aydınlık yarınlara taşıyarak ödemek zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Åžehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz ÅŸehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla anıyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo