Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

10 ŞÜPHELİ ADLİYEDE !.

10 ŞÜPHELİ ADLİYEDE !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) "kripto" yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5'i muvazzaf 10 asker sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, örgütün TSK'daki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 25 Eylül'de Zonguldak'ın Ereğli, Çaycuma ve Alaplı ilçelerinin yanı sıra Kocaeli ve Bolu'da eş zamanlı operasyonda "ardışık arama ve kripto şifreleme" yöntemlerini kullandıkları ileri sürülen 5'i muvazzaf askerle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen 4'ü uzman jandarma çavuş ve 1 askeri öğrencinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünün ardından şüpheliler muvazzaf astsubaylar M.K, F.A. ile M.K, muvazzaf uzman çavuşlar S.Z. ve H.A, KHK ile ihraç askeri öğrenci T.A, eski uzman çavuşlar H.K, U.K, S.S, ile Ü.C. adliyeye sevk edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo