Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAZIKTIR!.

YAZIKTIR!.

Beyçayırı Stadı’nda elveriÅŸsiz saha ÅŸartları nedeniyle oynanamayan Kdz. EreÄŸli Belediyespor –Çekmeköy maçı öncesi BAL Ligi Denetçisi Metin Malkoç’un sergilediÄŸi tavır yaÅŸananlara tanık olanları hayretler içinde bıraktı.  Malkoç’un 10 santim kar ve aşırı buzlanmaya raÄŸmen daha geçici kabulü yeni yapılan saha zemini korumaktan yana tavır almak yerine, maç öncesi rakip yöneticiler ve futbolcuların bulunduÄŸu ortamda hem Spor Müdürlüğü hem de EreÄŸli Belediyespor’u töhmet altında bırakacak sözler sarf etmesi büyük tepki çekti.

 

BAL Ligi’nde hafta sonu oynanması gereken Kdz.EreÄŸli Belediyespor- Çekmeköy Belediyespor maçı saha zemininin kar ve buzla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Denetçi Metin Malkoç,’un sözleri duyanları hayretler içinde bıraktı.

Kdz.EreÄŸli Belediyespor kulübünün bir gün önceden saha temizliÄŸi için gerekli personel ve ekipmanı hazır etmesine raÄŸmen, kısa süre önce yenilenen zeminin zarar görmemesi için Gençlik Spor Müdürlüğünün sahaya araç sokmamasına karşı çıkan Malkoç’un rakip yöneticiler ile oyuncuların yanında, saha sorumluları ve EreÄŸli Belediyespor yönetimini töhmet altında bırakan sözleri ÅŸaÅŸkınlık yarattı.

Daha önceki sezonlarda da konu EreÄŸli Belediyespor olunca her ÅŸeyi ince eleyip sık dokuyan Kozlulu Denetçi’nin, “Burada hiçbir ÅŸey yapılmamış, böyle ÅŸey mi olur kardeÅŸim. Bu rahatlıkta nerden geliyor “ gibi sözler sarf etmesi büyük tepki çekti.

Malkoç’a raÄŸmen karşılaÅŸma maçın hakemlerinin son incelemesin ardından ileri bir tarihe ertelendi.Bu arada benzer saha ÅŸartları nedeniyle BAL Ligi’nde Bulancak –Yeni Amasya 2. Ligde ise Ofspor- Zonguldak Kömürspor maçları da ertelendi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
yon. kurıulu üyesi

20 Aralık 2016 - 10:07

aDAM HEM DENETÇİ HEM iL Futbol Temsilcisi hem maçların programını yapıyor maşallah ilk seçimelerde versin Ereğli kulüpleri cezasını olsun bitsin. Bu ne ereğli düşmanlığı böyle...

Klüp başk

19 Aralık 2016 - 19:47

Ereğli takımları bu adamdan bıktı.Maç saatlerinde de Ereğli takımlarının taleplerini red dedip Zonguldaka kıyak geçiyor.

serkan t.

19 Aralık 2016 - 18:23

Arkadaş ASKF ye ereğli takımları sayesinde gelmedimi. Bu ne ereğli düşmanlığı böyle

Yorum Yazın

Canlı Radyo