Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!...

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI!...

Kayseri’deki terör saldırısında ÅŸehit olan Ä°stihkam Er Kenan Döngel, memleketi Sinop’un Erfelek ilçesinde son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Åžehit Döngel’in naaşı Erfelek Devlet Hastanesi morgundan alınarak tekbirler eÅŸliÄŸinde Erfelek Musa Can Meydanı’na getirildi. Cenazenin meydana getiriliÅŸi sırasında vatandaÅŸlar Türk bayrakları açarak, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı. 

Åžehidin annesi Åžehime ve 4 yaşındaki kız kardeÅŸi Livanur Döngel, burada Döngel’in tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. 

Baba Ã–zcan ile kardeÅŸi Mertcan Döngel ise baÅŸsaÄŸlığı dileklerini kabul etti. Bu arada Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit düşen BaÅŸkent Ãœniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay AkbaÅŸ’ın babası Salim AkbaÅŸ da cenazeye katılarak ailenin acısını paylaÅŸtı.

Erfelek Belediyesi tarafından Türk bayraklarıyla donatılan meydanda kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda cenaze aracına konulan Döngel’in naaşı Akçasöğüt köyünde topraÄŸa verildi. 

Cenazeye, ÅŸehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Hasan Ä°pek, CHP Grup BaÅŸkanvekili Engin Altay, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım MaviÅŸ, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Maliye Daire BaÅŸkanı TuÄŸgeneral Adnan Baksı, Sinop Belediye BaÅŸkanı Baki Ergül, Ä°l Jandarma Komutanı Albay Åžefaattin Serten, Sinop Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Ä°l Emniyet Müdürü Ercan DaÄŸdeviren, kamu kurum ve kuruluÅŸların temsilcileri ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo