Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

10 KM KAÇTI, 11 BİN TL CEZA YEDİ !

10 KM KAÇTI, 11 BİN TL CEZA YEDİ !

Dün gece sahur vakti Ereğli`de nefes kesen kovalamaca yaşandı.


Olay ilçeye bağlı Abalı mahallesinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre devriye atan YUNUS timleri, petrol ofisinden çıkan ve önlerinde sürekli olarak ÅŸerit deÄŸiÅŸtiren 67 AAF 823 plakalı otomobil sürücüsü Semih Yazıcı’ya (19) durması için ikazda bulundu.

İkazın ardından kaçmaya başlayan araç sürücüsünün yakalamak için harekete geçen ekipler, ortalığı birbirine katan ve yaklaşık 10 kilometre kaçan sürücüyü Abalı Mahallesinde yakaladı.

Ehliyeti olmadığı için kaçan sürücü ve aynı araçta bulunan annesi polisten oğlunu affetmelerini istedi. Ancak bunda istediği cevabı alamayan anne Hatice Yazıcı, oğluna beddua ederek eşini aradı. Eşi ile görüşen anne Hatice Yazıcı, oğluna defalarca dur dediğini ama oğlunun durmadığı söyledi.

Yapılan tüm çabalara rağmen anne ve oğlu yaklaşık 11 bin lira cezadan kurtulamadı. Sürücü Semih Yazıcı, trafik ekiplerinin işleminin ardından karakola götürüldü. Kiralık olduğu öğrenilen otomobil ise çekici vasıtası ile yediemin otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ahmet yazıcı

15 Nisan 2022 - 18:36

ehliyetsiz çocuğa araba veren kiralama şirketinede ceza yazacanki herkes akıllansın kaçarken birine çarpsaydı bedelini kim ödeyecekti hapise atacan bunları

Yorum Yazın

Canlı Radyo