Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA VAR !.

KAZA VAR !.

Gülüç Sahil yoluna feci kaza. Otomobil önce parka daldı sonra duramayıp,çaya uçtu.


Kaza 19.35 sularında Gülüç beldesi sahil bandında meydana geldi.

İddiaya göre Mücahit Atakan Yazıcı’nın kullandığı 67 ACK 619 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

İlk olarak sahil bandında ki yürüme yoluna giren otomobil Gülüç çayına uçarak durabildi. Kazada yaralanan sürücü için sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüyü itfaiye ekiplerinin yardımı ile ambulansa aldı.

Sürücü Mücahit Atakan Yazıcı, yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Yaralının tedavisine başlandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada hurdaya döne araç, itfaiye ekiplerinin gerekli önlemi alması ile birlikte çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Gülüç belediyesi Sahil Bandında meydana gelen hasar ile ilgili de tutanak hazırlandığı ifade edildi Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün3
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ahmet yazıcı

15 Nisan 2022 - 18:39

yarış pistimi orası çoluk çocuk şöför olmüş arabaya binen kendini bişey sanıyor

Murat demir

15 Nisan 2022 - 12:46

Acilen Gülüç sahil bandına bariyer yapılmalı haftada en az iki sefer buna benzer kaza oluyor. Sahil bandı yaya olarak işlek inşallah birine zarar gelmeden bir an önce yapılır

Yorum Yazın

Canlı Radyo