Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 KİŞİ ÖLDÜ, 9 KİŞİ YARALANDI!..

1 KİŞİ ÖLDÜ, 9 KİŞİ YARALANDI!..

Bir otomobilin önce önündeki araca, ardından da yol kenarındaki kıraathanede oturanlara çapması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Düzce’nin Gümüşova ilçesinde,  Filiz Özdemir idaresindeki 81 DP 366 plakalı otomobil, D-100 karayolu Elmacık sapağı mevkisindeki kontrolsüz kavÅŸakta, önündeki araca vurmamak için yavaÅŸlayan Erdal Keskin’in kullandığı 81 AS 761 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Özdemir’in kullandığı otomobil, yol kenarındaki kıraathane önünde oturanlara çarptı.

Kazada, sürücüler, otomobillerdeki Zeynep Rana ve YaÄŸmur Özdemir, Fatma Åžahin, Muhammed Emin Göz, Özlem ve Anıl Efe Keskin ile kıraathane önünde oturan ErtuÄŸrul Özcan ile Alaaddin Yüksel yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kıraathane önünde oturan vatandaşlardan Ertuğrul Özcan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

- VatandaÅŸlar yolu ulaşıma kapattı 

Olay sonrası toplanan vatandaÅŸlar, bölgedeki kavÅŸağın kontrolsüz olması nedeniyle birçok kaza yaÅŸandığını iddia ederek, D-100 karayolunun Ä°stanbul ve Ankara yönünü demir, koltuk ve odunlarla ulaşıma kapattı.

Jandarma ve polis ekiplerinin yolun açılması yönündeki uyarılarına aldırış etmeyen vatandaÅŸlar, ilçe kaymakamını kaza bölgesine davet etti.  

Olay yerine gelen Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, vatandaşlara, kavşakta ışıklandırma çalışması yapılacağına ilişkin söz verdi.

Kaymakam Sündük, "Size devlet sözü veriyorum. Burada ışıklandırma çalışması yapılacak. Problemin çözümü, bu şekilde yol kapatarak olmaz. Yarın köyden bir grup yanıma gelsin. Çözümü birlikte arayalım." dedi.

Sündük’ün konuÅŸmasının ardından vatandaÅŸlar, yaklaşık 1 saat süren eylemlerinin ardından yolu ulaşıma açtı. 

Bu arada, kazaya neden olduğu ve kaçtığı iddia edilen aracın bulunması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo