Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKIN TİŞÖRTLERDE NE YAZIYOR!.

BAKIN TİŞÖRTLERDE NE YAZIYOR!.

Alaplı ilçesinde bir hediyelik eşya satıcısı tarafından tasarlanan "Milli İrade Bekçisi" ve "Halk Özel Harekat" tişörtleri ilgi görüyor.

Hediyelik eÅŸya satıcısı Yıldır Ulukaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸiminin ardından CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın, "demokrasiye sahip çıkın" çaÄŸrısı  Ã¼zerine sokaklara dökülen vatandaÅŸlar için tişörtler tasarladığını söyledi.

Tişörtlere büyük ilgi olduğunu ifade eden Ulukaya, şöyle konuştu:

"FETÖ’nün darbe giriÅŸiminin ardından bende ailemle birlikte demokrasiyle sahip çıkmak için CumhurbaÅŸkanımız ErdoÄŸan’ın çaÄŸrısına uyarak sokaklara çıkarak demokrasimize sahip çıktı.16 gündür her akÅŸam demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. Demokrasi nöbetinin 3. günü kendim tasarladığım tişörtü giymeye baÅŸladıktan sonra demokrasi nöbeti tutan herkes tişörtten istemeye baÅŸladı. Yüzlerce tişört satıyorum. Tişörtün önünde bulunan resimli yazıyı CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın internet sitesinden aldım. Arkasındaki yazıyı ise kendim tasarladım. BaÅŸbakanlık logosu ve üstünde Halk Özel Hareket en altında ise ’Milli Ä°rade Bekçi yazıyor. Özelikle gençler tişörte çok büyük ilgi gösteriyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo