Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYONLAR GECEDE BULUŞTU

ÅžAMPÄ°YONLAR GECEDE BULUÅžTU

Zonguldak Ä°l Åžampiyonu olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor yıldız kızlar, yıldız erkekler ile genç kızlar basketbol ve U19 futbol takımlarının elde ettiÄŸi baÅŸarılar, düzenlenen gece ile kutlandı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da düzenlenen gecede yaptıkları konuÅŸmalarda, tüm sporcuları baÅŸarılarından dolayı kutladı.

EreÄŸli Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen geceye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın yanı sıra, Belediye Meclis Ãœyeleri, EreÄŸli Belediyespor Yönetim Kurulu, Antrenörler ve aralarında bayan takımı oyuncularının da bulunduÄŸu sporcular katıldı.

Düzenlenen gecedeki konuÅŸmasında 4 ayrı dalda elde edilen baÅŸarılardan dolayı sporcular ve teknik heyeti kutlayan Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  “Amaç sadece ÅŸampiyonluklar kazanmak deÄŸil, sportif baÅŸarıların yanında ahlaki güzelliklerdir. Her zaman sizlerin yanındayım. “dedi.

EreÄŸli Belediyespor’un 4 ayrı dalda elde ettiÄŸi baÅŸarılarının gurur verici olduÄŸunu söyleyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ise gecede yaptığı konuÅŸmada, “ Ben sizin baÅŸarılarınızla övünüyorum. Gurur duydum. Sizleri yürekten kutluyor ve baÅŸarılarınızın devamını bekliyorum. “dedi.

Zonguldak  il ÅŸampiyonu olan EreÄŸli Belediyespor yıldız kızlar basketbol takımı, 9-14 Mart tarihleri arasında Tokat, yıldız erkek takımı aynı tarihler arasında Amasya, genç kızlar takımı ise 16-21 Mart tarihleri arasında Bolu’daki bölge ÅŸampiyonasında Zonguldak’ı temsil edecek.U19 futbol liginde il ÅŸampiyonu olan EreÄŸli Belediyespor takımı da, tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak ÅŸampiyona da ter dökecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo