Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ DAMGA VURDU

 EREÄžLÄ° DAMGA VURDU

Zonguldak’ta düzenlenen Demokrasi ve Åžehitler mitingine Kdz.EreÄŸli damga vurdu. Kdz.EreÄŸli Belediyesinin organizasyonunda 300 araçla 5 kilometre konvoy oluÅŸturuldu, binlerce Kdz.EreÄŸli’li Zonguldak’a akın etti..

15 Temmuz darbe giriÅŸiminin ardından baÅŸlatılan demokrasi nöbetleri, 7 AÄŸustos Pazar günü yapılan Demokrasi ve Åžehitler Mitingi ile taçlandırıldı. Zonguldak’ta düzenlenen mitinge Kdz.EreÄŸli damga vurdu.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla, EreÄŸli’den Zonguldak’a gidecek vatandaÅŸlar için 68 otobüs-minibüs kaldırıldı.

Demokrasi ve Şehitler mitingine katılmak isteyen vatandaşlara belediye tarafından ayrıca Türk Bayrağı, tişört, şapka ve iaşe dağıtıldı.

300 ARAÇLA 5 KİLOMETRE KONVOY..

Saat 17.00’da Madenci Anıtı önünde düzenlenen törene katılmak isteyen binlerce Kdz.EreÄŸli’li özel araçlarla birlikte 300 araçla 5 kilometre uzunluÄŸunda konvoy oluÅŸturdu. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın aracının önde yer aldığı konvoy, Zonguldak’a korna ve siren sesleriyle birlikte girdi.

Araçlardan inen binlerce Kdz.EreÄŸli’li, Madenci Anıtındaki miting alanına yaklaşık 1 kilometre yürüyüşle girdi. Yürüyüş esnasında ’Dik dur eÄŸilme, EreÄŸli seninle’, ’EreÄŸli burada, hainler nerede’ ve ’Åžehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları atıldı.

UYSAL’DAN TEÅžEKKÃœR

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, miting sonrası yaptığı açıklamada ; “23 gündür Tek Millet, Tek devlet, Tek bayrak, Tek vatan diyerek EreÄŸli’deki demokrasi nöbetlerine katılan,  bugün de  Zonguldak’taki Demokrasi ve Åžehitler mitingine katılımları ile  damga vuran güzel ÅŸehrimin güzel insanlarına teÅŸekkür ediyorum” dedi.

EREÄžLÄ° DAMGA VURDU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo