Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DSİ MÜJDELERLE GELDİ..

DSÄ° MÃœJDELERLE GELDÄ°..

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve DSÄ° Åžube Müdürleri ile bir araya geldi.Pençes ve Sakindere (Dombay) derelerinin ıslahının yanı sıra, EreÄŸli- Kandilli yolu Balı Mevkii üzerinde bulunan köprünün yapımı ve söz konusu güzergâhta bulunan derenin ıslahı için düğmeye basıldı.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve beraberindeki Åžube Müdürleri ile baÅŸkanlık makamında bir araya geldi.                                                                                                                                 

 Uysal,  EreÄŸli’de ki derelerin ıslahı konusunda DSÄ° heyeti ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaparken, daha sonra Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ve beraberindeki Åžube Müdürleri, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan’ında katılımı ile  ıslah çalışmaları yapılması planlanan dere yataklarını gezdi.

PENÇES YATIRIM PROGRAMINA ALINIYOR

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ile yaptığı görüşme ve saha ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, yeni belediye binası önünden Güldere mahallesine uzanan Pençes deresinin ıslahını ve tenzip bendinin yapımı konusunun, ek yatırım programına alınacağını, dombay deresi olarak bilinen Sakindere’nin  Ä±slahına ise,  kamulaÅŸtırmadaki sorunun giderilmesinin ardından baÅŸlanacağını söyledi.

Kanbasakal deresinde kalan bölümün ıslahı içinde çalışmalarının hızlandırılacağını da söyleyen Uysal, Balı Mahallesi güzergâhında bulunan ve yapımı için gerekli izinlerin alındığı dar köprünün yapım iÅŸinde, DSÄ°’den proje desteÄŸi alacaklarını da sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo