Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEZER'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

SEZER'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

Sezer, Ereğli halkının samimiyetine inanmasını ve güvenmesini istedi.


İbrahim Sezer Belediyede rüşvet var mı yok mu konusunda, ikili ilişkilerde baştaki ne yaparsa arkasındaki de onu yapar açıklamasını yaptı.

Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°brahim Sezer kendisinin baÅŸkan olduÄŸunda rüşvetin söz konusu bile olamayacağını, EreÄŸli’nin bu konuda kendisine, samimiyetine inanmasını ve güvenmesini istedi.

 

BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE RÜŞVETTE OLMAZ KAYIRMA DA OLMAZ!

İbrahim Sezer Belediyede rüşvet var mı yok mu konusunda yaptığı açıklamada;

“Bizim olduÄŸumuz yerde rüşvet olmaz. Kayırma olmaz. Åžimdiki iliÅŸkilerde vardır yoktur olabilir. Niye olabilir? Çünkü baÅŸtaki neyi yaparsa arkadaki de onu yapar. Bizler de böyle bir duruma tenezzül ve müsaade etmeyeceÄŸimiz için, aÅŸağıdaki hiç kimse, hiçbir birim rüşvet ya da ayrımcılık gibi bir beklenti içine giremeyecektir. Yapma ÅŸansları da olmayacaktır. “

 

HERKESİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU AİLESİ VAR ASLA İŞÇİ ÇIKARMAYACAĞIZ

Belediye Başkanı olması durumunda belediyeden işçi çıkarıp çıkarmayacağı konusunda merak edilenleri dile getiren Sezer, belediye başkanı olduğunda işçi çıkarmanın söz konusu bile olmadığını, herkesin bakmakla yükümlüğü olduğu bir ailesi ve yapmak zorunda planlı plansız ödemeleri olduğunu bildiklerini bu tür mağduriyete kesinlikle izin vermeyeceklerini ifade etti.

 

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°NÄ°N SADECE Ä°YÄ° BÄ°R PLANLAMAYA Ä°HTÄ°YACI VAR

Belediye’de çalışan her personelin çalışkan, üretken ve güçlü kadrosu olduÄŸunu ifade eden Sezer, bankamatik memurluÄŸu ve işçiliÄŸi yapanlara da asla müsaade etmeyeceklerini belirtti. Belediye BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer konu ile ilgili düşüncelerini ÅŸu ÅŸekilde dile getirdi;

“EreÄŸli Belediyesi insan kaynağı açısından çok zengin bir belediye. Ayrıca belediyenin güçlü, üretken ve çalışkan bir kadrosu vardır. EreÄŸli Belediyesi’nin sadece planlamaya ihtiyacı var. Ben çalışan arkadaÅŸlarımın 8 saat çok verimli çalışmalarını isteyeceÄŸim.  Ama bende en az on beÅŸ saat çalışacağım.

Ben ÅŸuna çok inanıyorum. Ben Ä°brahim Sezer’i çok seviyorum, baÅŸkanımı seviyorum diyen arkadaşın belediye de isteyerek çok daha verimli çalışacağına inanıyorum. DiÄŸerlerine de örnek olacağına inanıyorum.

Ben çalışanlarla liyakata önem vereceÄŸim. Liyakat sahibi arkadaÅŸlarla yol yürüyeceÄŸiz. Onun yanında bu oÄŸlumun arkadaşı bu kızımın arkadaşı diyerek sadece bankamatik memurluÄŸu, bankamatik işçiliÄŸi yapanlara da kesinlikle müsaade etmeyeceÄŸiz.”

 

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZA ASLA ZÜL ETMEYİZ

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mitinginde Belediye işçilerinin CHP seçim bürosunda, CHP seçim arabalarına çalışmalara dahil edildiği konusunda açıklamalar yapan Başkan Adayı İbrahim Sezer, bu işçilerin akıbeti konusunda şu açıklamalara yer verdi;

“Ben belediye baÅŸkanı olduÄŸumda herkes çok rahat edecek. Herkesin planlı bir iÅŸi olacağı için, seçim gibi çalışan arkadaÅŸlarımızı baÅŸka bir iÅŸe yönlendirme, götürme gibi derdimiz olmayacak. BaÅŸka yerlere hizmet ettirme derdimiz olmayacak. Belediye çalışanımızı özel iÅŸlerimize ya da siyasi iÅŸlere karıştırmayacağız. Bu işçilerimizi Belediye hizmeti dışında hiçbir iÅŸte kullanmayacağız. Bu iÅŸler benim karakterime de yakışmaz, çalışan o iÅŸlerde kullanılan arkadaÅŸlara da züldür. Çünkü herkes aynı görüşte olmayabilir. Herkesi bir yer hizmet ettirme ÅŸansınız yok. Dolayı ile hiç kimseyi kendi bilgi ve becerisi dışında çalıştırmayacağız. Özellikle Siyasi iÅŸlerde.”

 

SEZER'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

Sezer, Ereğli halkının samimiyetine inanmasını ve güvenmesini istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo