Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YALÇIN’DAN OTOPARK AÇIKLAMASI

YALÇIN’DAN OTOPARK AÇIKLAMASI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için merkezdeki otopark sorununa çözüm bulunduğunu açıkladı.


Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz. Ereğli TSO Başkan Sertan Yalçın ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Ziyarette Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Çınar, Yücel Oktay ve Murat Cebesoy, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz bulundu.
Bir süre önce hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker’e Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm TSO camiasına başsağlığı dileyen Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Ereğli için yapılacak hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın’da Hikmet Tezel’in Ereğli için çok değerli bir isim olduğunu belirterek, yenide göreve seçilmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Bu güne kadar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan ve yöneticileri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Yalçın, bundan sonra uyumlu çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı. Yalçın konuşmasında “Öncelikle BEÜ Kdz. Ereğli yerleşkesi için mücadelemize kaldığımız yerden başlamamız gerekir. Bu iş bir an önce sonuçlandırılmalı ve yapımına başlatılmalıdır” dedi.
Çarşı esnafına…
Çarşı merkezindeki esnafların otopark sıkıntısından dolayı müşteri kaybı yaşadıklarını ifade eden Yalçın, konuyu Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile görüşerek çözüme kavuşturduklarını söyledi. Yalçın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Çarşı içerisindeki Devrim Bulvarı olarak nitelendirdiğimiz banka önlerinde bulunan alanda otopark ile ilgili düzenleme talep etmiştik. Bunu talep etmemizdeki amaç çarşı içerisindeki esnafa gelen müşteri hareketliliğinin arttırılması yönündeydi. Talep ettiğimiz nokta şuydu; bu alanda abonman olarak yani sabah bırakıp akşam oradan alan kişilerin oraya araç park etmesinin yasaklanmasını istemiştik. Uzun süreli parkların daha uygun yerlerde yapılmasını istedik.
Çarşı içine alışveriş amacıyla gelecek müşterilerin araçlarını daha rahat park edip alışverişlerini daha rahat yapmalarını sağlamak için bunu istedik. Bugün itibariyle de bu uygulamanın başladığı bize bildirildi. Hatta burada bir 15-20 dakikalık bir sürede ücretsiz olarak kullanabilecekler. Dolayısıyla ben Ereğli halkının çarşı içindeki esnafa daha rahat ulaşabileceğini düşünüyorum.
Bunun yanında aynı şekilde Erdemir Caddesi ile ilgili de bir projemiz var. Jet Yolayrımından İstanbul Yolayrımına kadar olan kısmında yine aynı şekilde ücretli otoparka dönüştürülmesi ve oraya alışverişe gelecek insanların arabalarını bırakabilecek park yerlerine rahatlıkla ulaşabilmelerini talep ettik. Önümüzdeki günlerde Erdemir Caddesi’ndeki araç trafiği ile ilgili de Belediye Başkanımızla bir görüşmemiz olacak. Belediyemize de esnafımızın sorunları ile ilgili taleplerimizde bize destek olduğu için teşekkür ediyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo