Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN ZONGULDAKSPOR’A DESTEK

UYSAL’DAN ZONGULDAKSPOR’A DESTEK

 

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta ÅŸampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a bir destekte Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’dan geldi. Yönetimin kulübün ekonomisine katkı saÄŸlamak ve taraftarla bütünleÅŸmek amacıyla bir süre önce hayata geçirdiÄŸi takvimlerden 500 adet satın alan Uysal, bu giriÅŸimle kulübe 10 bin TL bağışta bulundu.

 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Kulüp BaÅŸkanı Süleyman Caner, desteklerinden ötürü Uysal’a teÅŸekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde yeni yılda Zonguldak spor’u ÅŸampiyon yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da, “Bölge futboluna, sporuna elimizden gelen destek ve katkıyı verme çabasındayız.” dedi.

BaÅŸkan Uysal, “Zonguldakspor ve EreÄŸli’yi, EreÄŸli Belediyespor’u ayrı düşünmemiz mümkün deÄŸil. Zonguldakspor’da bizim takımımız. Ä°nanıyorum ki, bu sezon arzu edilen ÅŸampiyonluÄŸa ulaÅŸacağız. Sizlerin her zaman yanında ve destekçinizim “ ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo