Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCELİK ALT YAPI

 ÖNCELİK  ALT YAPI

BAÅžKAN UYSAL BU HAFTA SONU YÄ°NE MAHALLELERDEYDÄ°

Hafta sonlarını mahalle gezilerine ayıran Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bazı Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte Kestaneci, Uzunmehmet ve Topçalı mahallerine giderek vatandaÅŸlarla buluÅŸtu, sorunlarını dinledi. 

Başkan Uysal, beraberinde Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri İhsan Yazıcıoğlu, Fevzi Mazlum, Mehmet Erdoğan, Turgay Aydın ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile birlikte bazı mahalleri gezdi.

HOPARLÖR YERİNE CEPTEN SMS İSTEĞİ

Önce Uzun Mehmet Mahallesinde Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen BaÅŸkan Uysal, vatandaÅŸları dinleyerek sorunları tek tek not aldı. BaÅŸkan Uysal’dan gürültü kirliliÄŸi nedeniyle hoparlörlerin kaldırılmasını isteyen mahalleliler, belediyenin SMS sistemi ile vatandaşı bilgilendirmesini istedi. BaÅŸkan Uysal’da bu öneriye sıcak baktıklarını söyledi.

UYSAL: ÖNCELİK MAHALLELERİN ALT YAPISI

Daha sonra Kestaneci Mahallesi’nde Muhtar Ahmet Özer ile birlikte vatandaÅŸları dinleyen BaÅŸkan Uysal’a vatandaÅŸlar Kestaneci Piknik alanının açık tutulmasını ve teleferik yapılması isteminde bulundu. BaÅŸkan Uysal’da önceliÄŸin mahallelerin alt yapısı ve yolları ile mahalle konakları yapılması olduÄŸunu vurgulayarak, bu tür isteklerin de ilerleyen süreçte gerçekleÅŸtirilebileceÄŸini ifade etti.

SAMÄ°MÄ°YETÄ° BAYANLARDAN TAM NOT ALDI

Burada Kestaneci Mahallesi’nin bayanları, BaÅŸkan Uysal’ı yerin darlığı yüzünden dinleyemediklerinden dert yanarken, BaÅŸkan Uysal’da eÅŸi ile birlikte kadınları ayrıca dinlemeye geleceÄŸini söyledi. Bazı kadınlar, ’Bize deÄŸer veren baÅŸkanımız. Samimi ve sıcak davranışınız içinizdekileri yansıtıyor. Hizmet yolunda baÅŸarılar dileriz. Bizim üstümüze düşen ne varsa da yapmaya hazırız” ÅŸeklinde konuÅŸtular.

TOPÇALILARDAN DUVAR VE YOL İSTEĞİ

Daha sonra Muhtar Åžakir BaÅŸol ile birlikte Topçalı Mahallesi’ne geçen BaÅŸkan Uysal, burada inceleme yaptı. Muhtar BaÅŸol, yıkılmak üzere olan duvarın yapılmasını ve mahallesinin yolunun geniÅŸletilerek DaÄŸlar Mahallesi’ne baÄŸlanmasını istedi. BaÅŸkan Uysal’da duvar ve yol sorununu en kısa sürede çözeceklerini söyledi.

YAŞLILARIN ELİNİ ÖPTÜ, HAYIR-DUASI ALDI

Topçalı’daki yaÅŸlıları ziyaret ederek, ellerini öpen ve hayır dualarını alan BaÅŸkan Uysal, “Hafta sonunu mahallerimizde geçirdik. Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı Mahallelerinde vatandaÅŸlarımızın sorunlarını dinledik. Bu mahallelerimizde daha sonra daire müdürlerimle birlikte tekrar gelip inceleme yapacağım. Bu ziyaretlerimde bana sıcak ve samimi davranan vatandaÅŸlarıma da çok teÅŸekkür ediyorum. El birliÄŸi ile ÅŸehrimizin sorunlarını çözeceÄŸimizden kimsenin kuÅŸkusu olmasın.” diye konuÅŸtu.

ÖNCELİK ALT YAPI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo