Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bu Hafta 6 Film Vizyona Girecek..

Bu Hafta 6 Film Vizyona Girecek..

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 6 film vizyona girecek.

YönetmenliÄŸini Robert Schwentke’nin üstlendiÄŸi ve baÅŸrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Zoe Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller ile Ansel Elgort’un yer aldığı "Uyumsuz Serisi: YandaÅŸ Bölüm 1" izleyici ile buluÅŸacak.

"Hasret"

Ben Hopkins’in yönettiÄŸi "Hasret" adlı belgesel film bir yönetmenin, Ä°stanbul’da belgesel çekerken ÅŸehrin farklı dokularını keÅŸfetmeye baÅŸlamasını ve sonrasında tanıştığı insanlarla Ä°stanbul hakkında tanık olduÄŸu hikayeleri konu alıyor.

"Roma’da AÅŸk BaÅŸkadır"

"Sex and The City"nin yıldızı Sarah Jessica Parker’a baÅŸrolde baÅŸarılı Ä°talyan oyuncu Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova’nın eÅŸlik ettiÄŸi romantik komedi filminin yönetmenliÄŸini Ella Lemhagen yaptı.

"Annemin Yarası"

YönetmenliÄŸini Ozan Açıktan’ın yaptığı ve baÅŸrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora AkkaÅŸ’ın paylaÅŸtığı "Annemin Yarası", Bosnalı bir gencin anne ve babasını arayışını anlatıyor.

"Kolpaçino 3. Devre"

YönetmenliÄŸini ve senaryosunu filmin baÅŸrol oyuncusu Åžafak Sezer’in üstlendiÄŸi yapımda Sezer’in yanı sıra Aydemir AkbaÅŸ, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Åžengül ile Ali ÇatalbaÅŸ gibi oyuncular yer alıyor.

"Naciye"

Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz ile ErdoÄŸan Ãœnlü’nün rol aldığı filmde, sakin bir adada tek başına yaÅŸayan ve yıllardır yaÅŸadığı evi miras sözleÅŸmesi gereÄŸi emlakçı tarafından baÅŸkalarına kiralanan bir kadının, evini terk etmemek adına verdiÄŸi kanlı mücadeleyi konu alıyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo