Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GELENEKSEL İFTAR

GELENEKSEL Ä°FTAR

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.


LÖSEV Zonguldak Ä°l TemsilciliÄŸi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı Mühendisler DerneÄŸi’nde gerçekleÅŸtirildi.

Ä°ftar yemeÄŸi sonrası konuÅŸan ve sözlerine “Hep sıkıntılarımız var, kanser illeti ile mücadele ediyoruz” diyerek baÅŸlayan LÖSEV Zonguldak Ä°l Temsilcisi Tarkan Atik,. Bu zorlu süreçte gönül dostlarımız yanımızda. LÖSEV’den desteÄŸini esirgemeyen tüm kurum, kuruluÅŸlara teÅŸekkür ediyorum .Sizler adına çabamız her türlü zorluÄŸa raÄŸmen devam edecek.” dedi.

ATÄ°K TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Tarkan Atik, katılımcılara teÅŸekkür ederken iftar yemeÄŸinin düzenlemesine destek veren Yeni Mahallespor Kulübü adına Ä°layda Alagöz ve Mühendisler DerneÄŸi adına da BaÅŸkan Bülent Pehlivan’a teÅŸekkür plaketi takdim etti.

BERAY KONUÅžTU, ALKIÅž TUFANI KOPTU !

Ä°ftar yemeÄŸinde 2009 yılında dünyaya gelen ve 1 yaşında Lösemi teÅŸhisi konan ve 5 yıl süren mücadeleyi kazanarak iyileÅŸen Beray BaÅŸoÄŸlu’da söz aldı. Beray BaÅŸoÄŸlu’un  “1 yaşındayken bana Lösemi teÅŸhisi kondu. 5 yıl mücadele ettim ve kazandmı. Bu zorlu süreçte LÖSEV hem ailem, hem destek kapısı oldu. Orada ki abilerle ablalarla oyun oynayarak büyüdüm ve iyileÅŸtim ve artık bende o ablalardan biriyim. Umutsuz ailelere umut olan LÖSEV ‘e teÅŸekkür ediyor, herkesi Lösev’e destek olamaya çağırıyorum.” Sözleri uzun süre alkışlandı.

 

GELENEKSEL Ä°FTAR

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo