Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘Sevgi Var, Engel Yok’

‘Sevgi Var, Engel Yok’

Dünya Engelliler Haftası, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve ilçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla bir dizi etkinlikle kutlanacak.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Fiziksel Engelliler Derneği ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri işbirliği ile gerçekleştirilecek ve 5 gün sürecek etkinliklerde; tiyatro, konser, konferans sergi ve çeşitli müzik gösterileri yer alacak.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe tarihinde ilk defa engellilere yönelik bir şölen düzenlendiklerini ve bu yıl bu şölenin üçüncüsünü yapacaklarını belirtti.  Engellilerin toplumda fark yaratan insanlar olduğunu ifade eden Uysal, şunları kaydetti:
“Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde ‘Engelleri bir bir kaldıracağız, engelleri atlamayacağız’ diyerek pozitif ayrımcılık yaptığımız engellilere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyor, engelli kardeşlerimize şefkat kollarımızı açmaya devam ediyoruz. Sosyal devlet olmanın en önemli kriterlerinden biri de, engeli vatandaşlarımıza yaptığımız ve yapacağımız iyiliklerdir.
Bizler iyi bir belediye olma yolunda, engelli vatandaşlarımızın tüm sorunlarını çözmek için daha çok çalışıyoruz. Aramızda yaşayan ve fark yaratanlar diye nitelendirdiğimiz engellilerin engellerini kaldırmak için, bizim olduğu gibi herkesin üzerine düşen toplumsal sorumlukları var. Bu yüzden 10-16 Mayıs tarihleri arasında ‘Sevgi Var Engel Yok’ sloganıyla kutlayacağımız Engelliler Haftası etkinliklerine tüm ilçe halkımızı davet ediyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo