Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şekip Mosturoğlu tesis için arazi inceledi

Şekip Mosturoğlu tesis için arazi inceledi

Düzce’ye gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun, Akçakoca ilçesinin Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ederek, ilçeye yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesinde bulunduğu bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, MosturoÄŸlu ziyarette gazetecilere açıklamasında, yaptığı keÅŸifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedeflendiÄŸini söyledi. 
"Galatasaray, BeÅŸiktaÅŸ ve diÄŸer büyük kulüplerimizden de ÅŸeref duyarız" 
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise diğer kulüplerin de Akçakoca'da yatırım yapmak istemelerinin kendileri için şeref olabileceğini belirterek şunları kaydetti:
"Akçakoca’mıza Fenerbahçe’mizin önemli bir yatırım yapma düşüncesi var. Birkaç alanı gezdik, inÅŸallah bu yatırım gerçekleÅŸir. Biz yerel yönetim olarak sadece Fenerbahçe deÄŸil tabi ki, Galatasaray, BeÅŸiktaÅŸ ve diÄŸer büyük kulüplerimizde gelmek istediklerinde ÅŸeref duyarız.
Yapılan incelemelerde tesis için aday yerleÅŸim alanı olarak 3 adet araziye bakıldı. Bu 3 arazi özellikleri olarak biri 100 dönüm ormanlık alanda biri 20 dönüm denize sıfır ve diÄŸer arazi ise 3 dönüm olarak incelendi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo