Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RESMİ İMZALAR ATILDI!..

RESMÄ° Ä°MZALAR ATILDI!..

’Sosyal Denge Tazminatı SözleÅŸmesi’nin resmi imzaları atıldı

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ve bir süre önce üzerinde anlaÅŸma saÄŸlanan ’Sosyal Denge Tazminatı SözleÅŸmesi’nin resmi imzaları atıldı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na baÄŸlı BEM-BÄ°R-SEN arasında bir süredir devam eden ve 31 Aralık 2015 tarihinde anlaÅŸma ile sonuçlanan ’Sosyal Denge Tazminatı SözleÅŸmesi’nin resmi imzaları atıldı.

01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan sözleÅŸme,  Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ile BEM-BÄ°R-SEN Genel BaÅŸkan Yardımcısı Medeni Sevinç tarafından karşılıklı olarak imza altına alınan sözleÅŸme gereÄŸi, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde çalışan memurlar maaÅŸlarına ek olarak toplu sözleÅŸme kanunun ön gördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak.

BaÅŸkan Uysal, imzalanan sözleÅŸmenin memurlar ve aileleri için hayırlı olmasını dilerken, BEM-BÄ°R-SEN Genel BaÅŸkan Yardımcısı Medeni Sevinç’te yaptığı açıklamada sözleÅŸme sürecindeki yaklaşım ve desteklerinden dolayı BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti.

Bu arada sözleÅŸme töreninde, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek, Alptekin Dursun ve Ä°smail BaÅŸel, sendika adında da, BEM-BÄ°R-SEN Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Veysel Özkan ve aynı zamanda sendikanın Zonguldak Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı olan EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo