Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, MAHALLELERDE!.

UYSAL, MAHALLELERDE!.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda yoğun bir mesai yaptı. Bazı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Korubaşı, Kavaklık, Kepez mahallelerinde halkla buluşan Başkan Uysal sorunları dinledi.

Hafta içi baÅŸka karla mücadele olmak üzere yoÄŸun mesai yapan BaÅŸkan Uysal, hafta sonunu da mahallere ayırdı. Uysal beraberindeki meclis üyeleri Ayhan Atay, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu, Sezai Meriç, Fevzi Mazlum ve Eyüp Karaaslan ve Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç ile birlikte hafta sonu mesaisine Korubaşı Mahallesi’ni ziyaret ederek baÅŸladı.

BAÅžKAN UYSAL KORUBAÅžI’NDA

Burada Mahalle Muhtarı Kemal Muratoğlu ve Mahalle halkı ile bir araya gelen Başkan Uysal, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Mahallenin bazı noktalarında da incelemeler yapan Başkan Uysal, sık sık notlar alarak sorunların çözümü için ilgili müdürlere talimatlar verdi.

BAÅžKAN UYSAL KEPEZ’DE

Uysal ve beraberindeki meclis üyeleri daha sonra Kepez Mahallesi’ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı Baki Karaaslan ve çok sayıda vatandaÅŸ ile bir araya gelen Uysal, Kepez’in sorunları ile notlar alarak çözüm noktasında çaba sarf edeceklerini söyledi.

BAÅžKAN UYSAL KAVAKLIKTA

BaÅŸkan Uysal Kavaklık Mahallesi ziyaretinde de Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan ve mahalle sakinleriyle bir toplantı yaptı. BaÅŸkan Uysal, “Fırsat buldukça mahallelerimize giderek sorunları yerinde görüyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte daha da artacak. Mahallerimizin var olan sorunlarının çözümü noktasında gereken çalışmaları yapacağımızdan hiç kimsenin kuÅŸkusu olmasın” dedi.  

BAÅžKAN UYSAL UMRE’YE UÄžURLADI

Bu arada BaÅŸkan Uysal hafta sonunda 2015 yılı ikinci grubu olarak Umre’ye giden vatandaÅŸların uÄŸurlamasına katıldı. BaÅŸkan Uysal, “Bu kutsal ziyarete çıkan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. Ä°nÅŸallah hayırlısı ile kutsal topraklarda ki görevlerinizi tamamlayarak saÄŸlıklı bir ÅŸekilde ailelerine kavuÅŸurlar. Mevlam ÅŸimdiden yapacakları dua ve ibadetleri kabul etsin.” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo