Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Resimlerini Şehit Aileleri İçin Sergileyecek

Resimlerini Şehit Aileleri İçin Sergileyecek

EreÄŸli’de ressam Nihat Evren Derman, BeÅŸiktaÅŸ Dergisi’nde yer alan 42 resmini ÅŸehit aileleri yararına sergileyecek.

Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği ile ressam Nihat Evren Derman tarafından düzenlenen "Şehit Ailelerimiz İçin El Ele" etkinliği 28 Ocak tarihinde Ereğli Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda gerçekleştirilecek.

Dernek BaÅŸkanı Tarkan Adik, ressam Nihat Evren Derman ile düzenlediÄŸi basın toplantısında, sergiden elde edilecek gelirin Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit düşen Vodafone Arena’dan Sorumlu Özel Güvenlik Åžube Emniyet Müdürü ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü Kongre Ãœyesi Vefa Karakurdu ile BeÅŸiktaÅŸ Kulübünün Kartal Yuvası maÄŸazası çalışanı Tunç Uncu’nun ailelerinin yanı sıra ÅŸehit ailelerine bağışlanacağını söyledi.

Önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini anlatan Adik, şöyle konuştu:

"Åžehit ailelerimiz için yapacağımız bu projeye daha azimle çalışacağız. Çok anlamlı ve hepimizi duygulandıran bir proje. Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda BeÅŸiktaşımızın yetiÅŸtirdiÄŸi önemli ressam Nihat Evren Derman’ın tablolarını,  Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit düşen Vodafone Arena’dan Sorumlu Özel Güvenlik Åžube Emniyet Müdürü ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü Kongre Ãœyesi Vefa Karakurdu ile BeÅŸiktaÅŸ Kulübünün Kartal Yuvası maÄŸazası çalışanı Tunç Uncu’nun aileleri için satışa çıkaracağız. Tüm ilçe halkını bu etkinliÄŸimize bekliyoruz." 

Ressam Derman da, BeÅŸiktaÅŸ Dergisi’nde 2013 Aralık ayından itibaren yayınlanan resimlerden seçtiÄŸi özgün baskıdan oluÅŸan 42 resmini çok önemli bir projede sergileyecek olmanın gururunu yaÅŸadığını dile getirdi. 

Derman, şunları kaydetti:

"Åžehitlerimiz için bir nebzede olsa, bu proje ne kadar baÅŸarıya ulaşırsa ulaÅŸsın onların saçının telini dahi geri getiremeyeceÄŸini biliyoruz ama en azından ailelerine, ’biz oÄŸullarınızı, eÅŸlerinizi unutmadık ve boÅŸuna can vermediler, boÅŸuna ÅŸehit olmadılar’ mesajını vermek istedik. EreÄŸli’deki BeÅŸiktaÅŸ Taraftarlar DerneÄŸi ile birlikte harekete geçtik, çalışmalarımıza baÅŸladık ve bunun finalinde cumartesi günü saat 14.00’te sergimiz kapılarını açacak. Büyük bir katılım bekliyoruz. Elde edilen gelir iki ailemize eÅŸit olarak dağıtılacak ve belli bir oranı da tüm ÅŸehit ailelerimizin fonuna aktaracağız."

EreÄŸli Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda 28 Ocak tarihinde saat 14.00’te açılacak sergi, aynı günün akÅŸamı sona erecek.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo