Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE PLAJLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

BELEDİYE PLAJLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

19 Kasım felaketinden sonra zarar gören alanlar onarılıyor,


Kdz. Ereğli Belediyesi, yaz sezonu öncesi bölgenin çekim merkezi olan Batı Karadeniz bölgesinin tek mavi bayraklı plajları olan Sevgi, Barış, Dostluk Plajı’nda hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. 19 Kasım felaketinden sonra zarar gören alanlar onarılıyor, halkın kullanım alanlarının bakımı yapılıyor, özel araçla taşlar temizleniyor, kumsal, çıplak ayakla yürümek isteyenler için cam kırığı gibi kesici materyallerden arındırılıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, Sevgi, Barış, Dostluk Plajı ve Mesire Alanı’nı yaz sezonu için halkın kullanımına açmadan önce gerekli hazırlıkları yapıyor.

Batı Karadeniz Bölgesi ve çevre illerden gelen günübirlik ziyaretçilerin çekim merkezi olan Sevgi, Barış, Dostluk Plajı’nda 19 Kasım tarihinde yaşanan büyük felaketin ardından zarar gören alanlar onarılıyor, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor. Halkın kullanım alanlarının bakımları yapılıyor.

Ayrıca özel araçla kumsal temizliği yapılıyor. Bölgede nadir olarak kullanılan kumsal temizleme aracıyla taşlar temizleniyor, kumsal, çıplak ayakla yürümek isteyenler için cam kırığı gibi kesici materyallerden arındırılıyor.

Plajlar, hazırlıkların tamamlanmasının ardından halkın kullanımına açılacak.

BELEDİYE PLAJLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

19 Kasım felaketinden sonra zarar gören alanlar onarılıyor,

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Zfr adg

23 Mayıs 2024 - 10:54

Engelli asansörü de yapilsin

Yorum Yazın

Canlı Radyo