Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’Lİ UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

EREĞLİ’Lİ UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Ereğli’li Uzman Çavuş yaralandı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Ereğli’li Uzman Çavuş yaralandı. Edinilen Bilgiye göre, Kdz. Ereğli İlçesine Bağlı Sütlüce köyü doğumlu olan 3 Aylık Uzman Çavuş Orhan Avşar çıkan çatışmalarda yaralandı. Yaralı askerimiz Avşar Ankara Gata’ya sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

 

ÇATUROĞLU, ASKERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.Ereğli’li Uzman Çavuş Orhan Avşar’ı GATA’da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.Ereğli’ye bağlı Sütlüce Köyünden Uzman Çavuş Orhan Avşar’ı Ankara GATA Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralı askere ve diğer yaralı askerlere acil şifalar dileyen Çaturoğlu, “Yaralı Gazimize ve çatışmada yaralanan diğer askerlerimize Cenabı Allah’dan Acil şifalar diliyorum. Teröristler o bölgeden temizlenene kadar Hükümetimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Burak Sari

27 Şubat 2016 - 15:30

Allah acil sifa versin inşallah geçmiş olsun

Münire Bülbül

27 Şubat 2016 - 15:29

Allah acil sifa versin inşallah geçmiş olsun

Suat Akin

27 Şubat 2016 - 14:39

Allah şifa versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo